Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dojemná rozlúčka z toho nebude! Luke Perry poslednýkrát v seriáli

Pred mesiacom svet obletela šokujúca správa, že obľúbený herec Luke Perry náhle zomrel na následky rozsiahlej mŕtvice. V tom čase nakrúcal seriál Riverdale a práve inkriminovaná epizóda bude mať premiéru v stredu večer.

24.04.2019 07:00
riverdale, luke perry, Foto:
V stredu televízia The CW odvysiela poslednú epizódu seriálu Riverdale, v ktorú stihol Luke Perry nakrútiť.
debata

Tvorcovia obľúbeného seriálu z dielne televízie The CW potvrdili, že stredajšia epizóda s názvom Fear The Reaper bude rozlúčkou s 52-ročným Perrym, ktorý desaťročia patril medzi najväčšie seriálové hviezdy. Hoci je najviac spájaný s postavou Dylana z Beverly Hills 90210, počas jeho kariéry stvárnil veľké množstvo postáv, aj keď neboli možno také výrazné. Od roku 2016 bol súčasťou hitu Riverdale. Aktuálne sa blíži finále tretej série, štvrtá je už potvrdená a dokonca sa pripravuje spin-off seriál.

Perry v Riverdale stvárňoval otca hlavného hrdinu Archieho (K.J. Apa). Jeho postava Freda Andrewsa sa síce neobjavovala v každej epizóde, tento charakter bol mimoriadne dôležitý pre Archieho. Práve jeho otec bol jeho akousi kotvou a morálnou autoritou.

Tvorcovia, pochopiteľne, nerátali s tragickou udalosťou a tak aj Perryho posledná epizóda zrejme nebude naznačovať jeho koniec v seriáli. Televízia mlčí o spôsobe, ako sa scenáristi vysporiadali so smutnou skutočnosťou. Jedno je isté, postava Freda Andrewsa v seriáli končí a nechystá sa preobsadenie, čo nepriamo naznačuje, že zomrie aj v deji. To bude mať zdrvujúce následky pre jeho syna Archieho.

Perryho mŕtvica postihla počas nakrúcania Riverdale, aj napriek rýchlej lekárskej pomoci bol jeho stav veľmi vážny a po pár dňoch zomrel. Tvorcovia sa teda budú musieť vymyslieť záver zo záberov, ktoré stihol natočiť a jedinou možnou alternatívou je jeho smrť „mimo obrazovky“. Tým sa vylučuje akákoľvek dojemná rozlúčka.

Herec sa mal zúčastniť aj nakrúcania nových epizód Beverly Hills 90210, seriál sa má vrátiť na obrazovky počas tohto leta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Luke Perry #oseriáloch #Riverdale #Beverly Hills 90210