Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nemohla vydržať?! Hviezda Arrowa ho opúšťa tesne pred poslednou klapkou

K seriálu Arrow, ktorý dobre poznajú aj slovenskí diváci, neodmysliteľne patrí aj postava Felicity. V poslednej sérii si diváci budú musieť zvyknúť na jej absenciu. Herečka Emily Bett Rickards pred časom, prekvapujúco, oznámila svoj odchod na konci aktuálnej siedmej série.

18.04.2019 07:00
emily bett rickards, felicity, arrow, Foto:
Herečka Emily Bett Rickards končí so seriálom Arrow. Objavovala sa v ňom sedem rokov.
debata

Jej rozhodnutie je o to prekvapujúcejšie a možno aj nepochopiteľné, pretože stanica The CW oznámila, že s Arrowom ešte v tomto roku definitívne končí. Pripravovaná ôsma séria, ktorá odštartuje na jeseň bude posledná a navyše bude mať len desať epizód, namiesto klasických 22.

Mnohí fanúšikovia jej vyčítajú jej voľbu a hovoria, že už mohla vydržať nakrúcanie posledných epizód. Herečka vo svojom vyhlásení síce tvrdí, že je vďačná za sedemročnú produkciu a rolu Felicity, ktorá ju preslávila, no chce sa venovať iným projektom a posunúť sa v kariére ďalej.

Nateraz nie je známe, či Rickards už má v zálohe účinkovanie v inom seriáli alebo sa načas stratí z obrazovky, ako to býva zvykom pri tak výrazných rolách. Televízie, väčšinou, populárne tváre nechajú istý čas vydýchnuť, aby sa divákom z pamäti vytratila postava, ktorú dlhé roky stvárňovali a následne sa vráti s novou rolou.

Emily Bett Rickards zo začiatku prvej série vystupovala len ako vedľajšia postava, diváci si ju rýchlo zamilovali a tvorcovia zmenili svoje plány a spravili z Felicity jednu z hlavných postáv a počas ďalších rokov vysielania z nej spravili doslova jeden z pilierov celého seriálu. Akutálne vysielaná siedma séria prešla výraznými kreatívnym zmenami, dostala nových tvorcov, ktorí mali zvrátiť neustály pokles sledovanosti.

View this post on Instagram

Hide yo kids cause they huggin everybody out there

A post shared by emilybett (@emilybett) on

Arrow má síce najlepšie časy dávno za sebou, noví showrunneri však prišli so zaujímavým príbehom a deju prinavrátili napätie a skvelú atmosféru. Aj napriek tomu sa už dlhšie špekulovalo, že televízia čoskoro niektoré superhrdinské seriály ukončí. Arrow teda ukončí svoj boj so zločincami s ôsmou sériou, na odstrel je aj spin-off Legends of Tomorrow. Legendy sú najslabším článkom, aj napriek tomu dostali piatu sériu, síce to nie je oficiálne, nikto neráta s tým, že by tento seriál tiež pokračoval.

Na začiatku zimy má prísť na obrazovky, doteraz, najväčší superhrdinský crossover a stanica potrebuje všetky svoje seriály pokope, zrejme aj preto ich umelo „držala pri živote“.

Herečka má za sebou už aj poslednú klapku. Podľa tvorcov dostane Felicity adekvátny koniec, aj napriek tomu, že herečka svoj zámer oznámila neskoro. Scenáristi tušili, že toto oznámenie príde a tak na túto alternatívu pripravovali. Nie je však vylúčené, že Rickards sa vráti do úplne poslednej časti seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #oseriáloch #Emily Bett Rickards