Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

'Prekecla' sa hviezda Hry o tróny? Prezradila kľúčový zvrat z poslednej série?

Posledná séria Hry o tróny je, pochopiteľne, zahalená rúškom tajomstva a tvorcovia sa snažia udržať všetky tajomstvá, kým nebudú jednotlivé epizódy vonku.

05.04.2019 07:00
debata (2)
Maisie Williams ako Arya Stark v 8. sérii Hry o... Foto: HBO
hra o tróny, game of thrones, 8 séria, posledná séria, maisie williams, Maisie Williams ako Arya Stark v 8. sérii Hry o tróny.

Najsledovanejší a aj najdiskutovanejší seriál sveta o pár dní predstaví poslednú šesticu epizód a prirodzene stúpa napätie a zvedavosť zo strany fanúšikov, ktorí si museli počkať na rozuzlenie krvavej ságy dlhých 595 dní. HBO svoje bezpečnostné opatrenia nastavilo na najvyššiu úroveň, po tom, ako počas siedmej série čelilo viacerým hackerským útokom a dokonca sa im podarilo uverejniť dve zo siedmich častí predčasne na internet.

Tento rok hotové epizódy nebudú distribuované ani medzi novinárov, ktorí po minulé roky mohli vidieť ich v predstihu, aby si pripravili svoje recenzie a postrehy. Zároveň stále platí vyjadrenie, že bolo natočených viacero koncov, aby tvorcovia zmiatli aj samotných hercov, ktorí by chtiac-nechtiac mohli niečo vopred prezradiť.

V dnešnej dobe, keď „tajné“ informácie o seriáloch sa šíria rýchlosťou blesku je dôležité ich uchovať čo najdlhšie a nepokaziť všetkým momenty prekvapenie.

Na túto tému sa, pred pár dňami, bavila aj herečka Maisie Williams, keď bola hosťom v úspešnej talk-šou Jimmyho Fallona. Z divákov si obe známe tváre poriadne vystrelili, keď Williams absolútne presvedčivo, len tak, medzi rečou povedala, že jej postava Arye zomrie v druhej epizóde. Vzhľadom na to, že šou sa nakrúca pred živým publikom, nastal pochopiteľný šum. Willims aj s moderátorom sa ďalej držali úlohy a tvárili sa, že nastalo totálne faux-pas.

Išlo však prvoaprílový žart na divákov a zároveň nadupané promo pre ôsmu sériu, ktorá štartuje 14. apríla. Video s „trapasom“ sa medzičasom stalo virálnym a len podporuje stúpajúce napätie pred štartom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Maisie Williams #Game of Thrones #oseriáloch