Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledný kúsok konca Hry o tróny je odhalený. Lúči sa s drakom

HBO len pred pár hodinami zverejnilo posledný kúsok celej skladačky okolo ôsmej série Hry o tróny. Do kompletnej mozaiky chýbal oficiálny promo plagát.

22.03.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Foto:
Kto ovládne Západozem? Posledná séria má premiéru 14. apríla.
debata

Tvorcovia pre záverečnú sériu zvolili opäť pohľad na Železný trón, ktorý sa v plnej kráse objavil v propagačných materiáloch len počas prvej série. Prvá séria ukazovala Neda Starka ako sedí na Železnom tróne. Pohľad na ôsmu sériu ohromuje na náznaky trónu, pri lepšom pohľade je vidno, že ide o draka. Naznačujú tvorcovia pointu poslednej série? Padnú ľudskí zástupcovia a jediným víťazom smrtiacej hry budú draky?

Ostatné promo plagáty sa už niesli v iných tónoch, v ktorých nechýbal pohľad na boj o korunu, draky alebo samotného Nočného kráľa.

Záverečná ôsma séria je venovaná poslednému boju medzi svetom živých a mŕtvych. Kto ovládne Západozem? To je otázka, ktorá visí vo vzduchu už niekoľko rokov a od 14. apríla, keď bude začiatok konca premiéru sa začnú poriadne prepletené pavučiny postupne rozmotávať, až do veľkého finále. To je naplánované na nedeľu 19. mája.

Tvorcovia zverejnila promo plagát k poslednej... Foto: HBO
hra o tróny, game of thrones, ôsma série, 8. séria, Tvorcovia zverejnila promo plagát k poslednej sérii. Všetko je už pripravené na premiéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch