Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Expanzia do Česka je hotová! Joj Group už prevzala filmové stanice

Slovenská televízia JOJ Group dokončila kúpu Československej filmovej spoločnosti (ČSFS), ktorá má vo svojom portfóliu stanice CS film, CS mini, Horor film, WAR TV a Kinosvet a on-line videoportál Film popular. Transakciu schválila Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV).

19.03.2019 07:00
joj logo, joj, Foto:
JOJ Group dokončila prevzatie českých staníc.
debata

Novým vlastníkom ČSFS je firma Slovenská produkčná, ktorá JOJ Group ovláda. „JOJ Group rozširuje portfólio svojich televíznych staníc v Českej republike. K JOJ Family a JOJ Cinema tak do skupiny pribudli stanice CS film, CS mini, Horor film, War TV, Kinosvet a online videoportál Film popular,“ oznámila JOJ.

JOJ Group už skôr uviedla, že na distribúciu kanálov sa nič nemení, budú naďalej k dispozícii prostredníctvom českých i slovenských operátorov. Skupina plánuje ďalšie investície do akvizícií a techniky na skvalitnenie vysielania zakúpených staníc.

Platené televízne stanice CS film, CS mini a WAR TV spolu s voľne dostupnou stanicou Kinosvet si v minulom štvrtom štvrťroku podľa údajov ATO-Nielsen Admosphere zaplo denne 257 000 divákov starších ako 15 rokov.

JOJ Group má vo svojom portfóliu sedem televíznych staníc – JOJ, PLUS, WAU, Rik, Ťuki TV, JOJ Cinema a JOJ Family a 20 internetových portálov. ČSFS predvlani zvýšila tržby o 2,5 percenta na 48,6 milióna korún. Zisk naopak klesol o pol milióna na 3,6 milióna korún.

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch