Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Opäť veľká seriálová hanba. V USA Československo stále žije!

Pár dní po premiére seriálu Whiskey Cavalier, ktorý sa nakrúcal tajne v Prahe, prišla studená sprcha. V USA stále žijú v domnení, že existuje Československo.

05.03.2019 07:00
whiskey cavalier, lauren cohan, scott foley, Foto:
Propagácia nového špionážneho seriálu nevyšla. Panuje predstava, že stále existuje Československo.
debata (28)

Tento mimoriadne trápny prehrešok sa stal navyše v jednej z najsledovanejších talk-show v USA. Jimmy Kimmel je jeden z najrešpekto­vanejších moderátorov, ktorý hostil aj samotného odovzdávania Oscarov a televízia ABC si ho hýčka v Jimmy Kimmel Live! show. Len pred dvoma týždňami mala premiéru špionážna dráma, od ktorej si ABC veľa sľubuje a robí všetko preto, aby z nej bol hit tejto jari.

Hlavná ženská predstaviteľka zo seriálu – Lauren Cohan – bola hosťom nočnej talk-show, v ktorej propagovala jej najnovší projekt a reč prišla aj na nakrúcanie v Prahe. Práve tu sa odohráva veľká časť deja prvej série. Nič by na tom nebolo zlé, keby sa jej moderátor uprostred družnej debaty neopýtal na Československo. Herečka, bez mihnutia oka, rozprávala ďalej a buď tento geografický trapas nepostrehla alebo sama žije v tom istom domnení.

Whiskey Cavalier chce nadviazať na obľúbenú šablónu mužsko-ženských nedorozumení a chémie podobne ako pri Vtierkovi Castlovi (Castle) alebo Kostí (Bones).

V seriáli bude bok po boku stáť agent FBI Will Chase s krycím menom Whiskey Cavalier (Scott Foley známy zo seriálov Klinika Grace, Škandál, Felicity) a agentka CIA Frankie Trowbridge s krycím menom Fiery Tribune (Lauren Cohan). Obaja patria k tým najlepším v rámci vlastnej bezpečnostnej organizácie, avšak spolu im to ladiť nebude.

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #Jimmy Kimmel #Lauren Cohan #oseriáloch #Whiskey Cavalier