Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Za toto sa Meghan prepadne pod zem. Vytiahli na ňu dávny seriálový prehrešok

Na vojvodkyňu Meghan sa rúti ďalší škandál, o ktorom ani netušila, že sa môže objaviť. A určite ju nepoteší, keďže sa budú prepierať ešte jej dávne seriálové začiatky.

26.02.2019 07:00
meghan markle, vojvodkyňa meghan, Foto:
Na vojvodkyňu Meghan sa valí ďalší škandál.
debata

Poznáte to. Kým sa hviezdy stali reálnymi hviezdami, tak museli pracovať, respektíve prijímať úlohy v pofidérnych projektoch dúfajúc, že jedného dňa príde tá vysnívaná rola. Drvivá väčšina filmových a seriálových hercov má niečo podobné za sebou. Meghan Markle nie je výnimkou. Zažili si poníženie a minulosť ich vždy dobehla.

Nedávno sa prepierala reklamná spred rokov, keď ešte malá Meghan propaguje chipsy, vtedy by si len málokto trúfol povedať, že jedného dňa bude členkou britského kráľovského dvora. To isté platí aj o časoch, keď mala krátko pred tridsiatkou a len pokúšala šťastie v rôznych projektoch. Dôkazom je aj seriál The Boys & Girls Guide to Getting Down, ten bol nakrútený ešte v roku 2011. Avšak nikdy sa nedostal na obrazovky. Dôvod je jasný, kvalitatívny sa pohyboval tesne nad dnom.

V seriáli sa objavila v jednej z hlavných úloh aj Meghan Markle ako uletená Dana, ktorá si užíva nespútaný život plnými dúškami a jej hlavnou dilemou je jej poprsie, ktoré sa jej zdá malé a závidí svojej priateľke. Pričom uvažuje, že podstúpi zákrok, aby si splnila sen o dostatočnom dekolte.

Tvorcovia o seriáli The Boys & Girls Guide to Getting Down hovoria ako divokej jazde plnej alkoholu, drog, búrania sexuálnych stereotypov a kontroverzných zápletiek.

Po rokoch chcú vsadiť na fakt, že Meghan je artikel, ktorý predáva. A v kombinácii so škandálom sa im peniaze do vreciek len pohrnú. Tentokrát seriál plánujú zostrihať a vypustiť ho do sveta ako film s dôrazom práve na vojvodkyňu.

Krátko po tomto prešľape prišla ponuka na Kravaťákov (Suits) a pre Meghan prišiel túžobne očakávaný zlom v kariére. Právnická dráma z nej spravila hviezdu prvej veľkosti a na prehrešky z minulosti sa akosi zabúdalo. Kravaťákov opustila v závere 7. série a následne hereckú kariéru zavesila na klinec. V apríli porodí princovi Harrymu prvého potomka.

Pozrite si video o štýle tehotnej vojvodkyne

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #vojvodkyňa Meghan