Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najnovší pohľad na Hru o tróny vyráža dych! Koniec je nezvratný

HBO sa pripravilo na tohtoročné odovzdávanie Oscarov. Ako býva zvykom, jagavý večer nepúta pozornosť len hviezdami, ale aj reklamnými brejkami, ktoré využívajú televízie, aby odprezentovali tie najväčšie hity.

25.02.2019 07:00
debata (1)
Emilia Clarke ako Daenerys Targaryen v 8. sérii... Foto: HBO
hra o tróny, game of thrones, 8 séria, posledná séria, emilia clarke, Emilia Clarke ako Daenerys Targaryen v 8. sérii Hry o tróny.

Samozrejme priestor dostanú len tie najprestížnejšie projekty a Hra o tróny je najočakávanejším seriálom posledných mesiacov. Predpokladalo sa, že HBO využije príležitosť a počas Oscarov predstaví túžobne očakávaný plnohodnotný trailer. Diváci ho však nedostali. Teda nie úplne. Televízia ponúkla aspoň nové štýlové propagačné promo video, v ktorom sa predstavujú programy, ktoré uvidia diváci v tomto roku.

HBO už ich za posledné mesiace uviedlo niekoľko. A v nich našli nedočkaví fanúšikovia aspoň niekoľkosekundové pohľady na ôsmu sériu. Nedeľný večer nebol výnimkou a svet po takmer dvoch rokoch uvidel opäť draka!

Najnovšie zábery ukazujú príchod draka a armády... Foto: HBO
hra o tróny, game of thrones, 8. séria, Najnovšie zábery ukazujú príchod draka a armády na Zimohrad. Vojna o Západozem sa môže začať.

Ponuknuté scény trvali len pár okamihov, no boli poriadne sýte. Už teraz sa vie, že posledná séria sa začne príchodom Jona Sneha a Daenerys Targareyn na Zimohrad. Ostatné teaser promá postupne odhalili kľúčové scény, v ktorých sa Sansa s úľavou objíma so svojim bratom Jonom a následne s oveľa menej nadšením víta Daenerys so slovami – Zimohrad je Váš, Vaša Výsosť.

Teraz sa v nových záberoch objavuje Arya, ktorá po prvýkrát vidí draka. Ten prilieta na Zimohrad v sprievode mohutnej armády, ktorá sa stretne s armádou mŕtvych, ľadovým drakom a Nočným kráľom. Nové zábery sú vidieť od 48 sekundy.

Scéna vyzerá veľkolepo a potvrdzujú sa slová tvorcov, že posledná vojna o Západozem bude epická. Predsalen, scény sa nakrúcali neuveriteľných 55 nocí. Stále však zostáva záhadou, kedy sa plnohodnotný trailer objaví. Potvrdené je, že tvorcovia na ňom skutočne pracujú, hoci by boli najradšej, keby HBO bolo ochotné ísť ich cestou a vybičovať zvedavosť divákov na maximum a nezverejniť nič, kým sa neobjaví prvá epizóda.

Štart ôsmej série je naplánovaný na 14. apríla, poslednú epizódu uvidia diváci 19. mája.

Hra o tróny - záverečná 8. séria Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Gwendoline Christie ako Brienne z Tarthu v 8....

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch