Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kráľovskému dvoru spadne kameň zo srdca. Meghan bude za poslušnú

To, že sa právnická dráma Kravaťáci chýli k svojmu záveru nie je tajomstvom. Pred pár dňami televízia USA Network potvrdila tento smutný fakt a takmer po desiatich rokoch vysielania pôjde Harvey Specter a jeho partička do právnického dôchodku. Nadchádzajúca deviata sezóna bude pre seriál posledná. Predpokladaný štart vysielania záverečnej sezóny je naplánovaný na jeseň tohto roka, aktuálne sa vysiela ešte druhá polovica ôsmej série.

07.02.2019 07:00
meghan markle, vojvodkyňa meghan, kravaťáci,... Foto:
Nádeje fanúšikov, že sa vojvodkyňa Meghan vráti k herectvu sa rozplynuli.
debata (1)

Avšak bola by to absolútna prestíž, keby sa deja čo i len na pár sekúnd vrátila Meghan Markle, ktorá sa rozlúčila s divákmi v závere siedmej série. Odvtedy je z nej vojvodkyňa Meghan a stala sa súčasťou britskej kráľovskej rodiny a za svojou kariérou dala hrubú čiaru. Navyše v apríli sa očakáva príchod jej prvého potomka s princom Harrym.

Nie je tajomstvom, že Kravaťákom už niekoľko sezóna za sebou klesá sledovanosť a aktuálna ôsma séria medziročne klesla o ďalších 20 percent, čo je aj dôvod ukončenia nakrúcania. Stále sa čísla držia nad miliónom divákov a televízia usúdila, že bude najlepšie skončiť a nečakať, kým budú výsledky katastrofálne. Hoci sa aktuálny príbeh úplne zaobíde bez Markle a tvorcovia priniesli svieži vietor do deja, je zvykom, že do finálovej série sa vracajú postavy, ktoré boli neoddeliteľnou súčasťou.

Pri vojvodkyni nastala priam nepredstaviteľná situácia pre tvorcov. Hlavný showrunner potvrdil snahu osloviť všetkých, aby sa vrátili čo i len na pár scén, pri Meghan to bude vôbec také jednoznačné. Je tu prísny kráľovský protokol, pevné a nepriestreľné zvyky monarchie a skutočnosť, že sa chce zamerať na svoju rodinu.

Pomaly, ale iste miznú šance a vysokú sledovanosť v prípade, že by sa vrátila. Aaron Korsch sa však nevzdáva, hoci ako sám hovorí, že šance čo i len na malé cameo s Meghan sa rovnajú nule. „Milujem myšlienku jej návratu. Avšak, myslím si, že šancu sa rovnajú nule“ povedal Korsch. Nie je tajomstvom, že Markle má nadštandardné vzťahy s bývalými kolegami, ktorých pozvala aj na svadbu. „Máme ju všetci radi, prajeme jej len to najlepšie, ale jej návrat sa zrejme neudeje. Rešpektujeme jej pozíciu v britskej kráľovskej rodine,“ uzavrel showrunner Kravaťákov.

Avšak očakáva sa návrat napríklad Patricka J. Adamsa alias Mikea Rossa, ktorý rovnako odišiel na konci sedmičky. Vrátiť by sa mala aj herečka Gina Torres ako Jessica Pearsonová, pričom spin-off seriál s ňou odštartuje na jeseň.

Mal Tomáš Maštalír strach pri nakrúcaní Trhliny? Čo ho desilo? Pozrite si exkluzívne video na TV Pravda!

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #vojvodkyňa Meghan