Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hra o tróny prekvapila netradičným spotom. Nechýbal ani drak!

Momentálne stačí čokoľvek spojiť so značkou Hry o tróny a úspech a najmä pozornosť celého sveta je zaručená. V nedeľu sa v USA konala najsledovanejšia športová udalosť roka, Super Bowl, ktorý sa nadupanými reklamami len hmýril.

05.02.2019 07:00
Hra o tróny Foto:
Svet márne čaká na plnohodnotný trailer k poslednej sérii.
debata

Super Bowl je pre reklamných inzerentov najdôležitejším eventom, keďže nielen diváci v USA, ale aj väčšina sveta čaká na špeciálne spoty, ktoré budú odvysielané. Nie je to len o reklamách, ale aj traileroch k filmom a seriálov a televízie sa predbiehajú o to, kto dostane niekoľkosekundový priestor v najdrahšom vysielacom čase.

Prekvapujúco sa objavil teaser na poslednú sériu Hry o tróny v poriadne netradičnej podobe, pričom nikto netušil, že tento spot sa dostane do vysielania. HBO tak opäť prekvapilo. Spočiatku by len málokto totiž hádal, čo z celého proma nakoniec vznikne. Výrobca piva Bud Light sa poriadne plesol po vrecku a spolu s HBO uviedli nezvyklé promo video, v ktorom nechýba drak Drogon a Hora v podaní herca Hafþóra Júlíusa Björnssona.

Tvorcovia využili dnes už legendárnu scénu s rozpučením hlavy, ktorá dodnes patrí medzi to najnechutenejšie, čo seriál ponúkol. V závere prilieta drak Drogon a spáli všetko naokolo s pripomienkou štartu. Posledná šestica epizóda sa predstaví od 14. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch