Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Všetko je jasné! Títo herci budú účinkovať v novej Hre o tróny

Prípravy na nakrúcanie nového spin-off seriálu z prostredia Hry o tróny sú v plnom prúde. HBO si vybralo kompletné obsadenie! Opäť je to mix známych a menej opozeraných tvárí, z ktorých sa môžu stať hviezdy.

27.01.2019 07:00
hra o tróny, game of thrones, armáda mŕvych,... Foto:
Pôvodná Hra o tróny sa chýli síce ku koncu, úplne nový seriál sa čoskoro dočká realizácie.
debata (2)

Nový seriál s pracovným názvom The Long Night (Dlhá noc) má našliapnuté zopakovať úspech pôvodného seriálu. Za príbehom stojí sám autor knižnej predlohy a nad sfilmovaním držia ochrannú ruku renomovaní tvorcovia, ktorí mali pôvodne priniesť štvrté pokračovanie filmového Star Treku.

Príbeh nového seriálu ukáže divákom dávnu minulosť Západozeme, preto je vylúčené, aby sa v ňom objavili postavy z Hry o tróny. Dlhá noc si pôjde vlastnou cestou s vlastnými postavami a hercami, ktorí zabojujú o sympatie. Fanúšikovia by sa mali vrátiť v čase o niekoľko tisíc rokov pred udalosti z pôvodného seriálu a budú sledovať vznik prvých bielych chodcov, Nočného kráľa, prvú zimu, ale aj postupné rúcanie starobylých rodov.

Ešte minulý rok HBO avizovalo, že sa podarilo obsadiť prvé dve hlavné postavy. Ženskú líderku stvárni herecká megahviezda Naomi Wattsová, mužského spoločníka stvárni herec Josh Whitehouse.

Začiatkom januára sa uzavreli kastingy na zostávajúce postavy. Prvá séria bude mať bohaté obsadenie, bude ich tvoriť až desať hlavných postáv. Prvým dvom sa pripája osmička v zložení: Naomi Ackieová (Lady Macbeth, objaví sa v deviatej epizóde Star Wars), Denise Goughová (Colette: Príbeh vášne), Jamie Campbell Bower (Smrteľné stroje, seriál Sweeney Todd), Sheila Atimová (seriál Neviestky), Ivanno Jeremiah (seriály Humans a Pán času), Georgie Henleyová (filmová trilógia Letopisy Narnie), Alex Sharp (To the Bone) a Toby Regbo (seriál Reign a Fantastické zvery: Grindelwaldovy zločiny).

Osmička mladých hercov, ktorí budú súčasťou... Foto: Pinterest
hra o tróny, tróny, game of thrones, the long night, Osmička mladých hercov, ktorí budú súčasťou nového spin-off seriálu. Zľava hore: Toby Regbo, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Denise Gough, Alex Sharp, Naomi Ackie, Georgie Henley, Jamie Campbell Bower.

Ako je vidieť, nejde o žiadnych hereckých nováčikov, ale o možné vychádzajúce mladé herecké talenty, z ktorých sa môžu stať ikony. Podobne ako pri väčšine hercov z pôvodného seriálu, tí sa o svoju budúcnosť báť nemusia. Po skončení seriálu sa im ponuky len hrnú. Začiatok nakrúcania spin-off seriálu je naplánované na jar tohto roka. Na televíznu premiéru si bude musieť počkať do roku 2020, kým vychladne ošiaľ po konci Hry o tróny.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch #The Long Night