Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Buffy, premožiteľka upírov sa vracia! V poriadne desivej úlohe

Americká herečka Sarah Michelle Gellar sa predstaví v seriáli Sometimes I Lie. Štyridsaťjedenročná rodáčka z New Yorku bude tiež výkonnou producentkou novinky, s čím jej pomôžu Ellen DeGeneres a Jeff Kleeman. Seriál bude adaptáciou knihy s rovnakým názvom od Alice Feeney z roku 2017. Scenár má na starosti Robin Swicord.

19.01.2019 07:00
Sarah Michelle Gellar Foto:
Herečka Sarah Michelle Gellar.
debata

Gellar stvárni Amber Reynolds, ktorá sa prebudí v nemocnici, nemôže sa hýbať, rozprávať ani otvoriť oči. Počuje však všetko, čo sa okolo nej deje, no nikto o tom nevie. Nepamätá si, čo sa jej stalo, no má tušenie, že to súvisí s jej manželom.

V deji sa striedajú situácie, ktoré prežíva v paralyzovanom stave s tým, čo sa dialo týždeň pred tým, ako sa dostala do nemocnice a tiež detské zážitky spred 20 rokov.

Herečka sa pokúšala do sveta seriálov vrátiť už v minulosti. Najviac zarezonovala v dvojúlohe v seriáli Ringer (Dvojičky), ktorý vysielala aj televízia JOJ. Tento seriál sa však skončil po jednej sezóne, hoci sa dlho špekulovalo, že by mohol pokračovať. Seriál sa končil pre nedostatočnú sledovanosť a mal otvorený koniec.

Pred časom sa hovorilo o seriálovej podobe filmovej klasiky Cruel Intentions (Veľmi nebezpečné známosti), v ktorom si mala zopakovať úlohu mrchy Kathryn. Po niekoľkých kreatívnych úpravách televízia NBC od tohto nápadu upustila.

Sarah Michelle Gellar je známa najmä zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997–2003). Zahrala si aj vo filmoch Viem, čo ste robili minulé leto (1997), Veľmi nebezpečné známosti (1999), Neodolateľná (1999), Scooby-Doo (2002), Scooby-Doo 2: Príšery vypustené (2004), Nenávisť (2004), V zajatí osudu (2007) či filmovej adaptácii románu Veronika sa rozhodla zomrieť (2009) Paula Coelha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Michelle Gellar #oseriáloch