Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svitá na lepšie časy? Multireprízová Prima Plus dopraje Slovákom ďalšie premiéry

Slovenská mutácia českej Primy oslávi v januári druhé výročie s kanálom Plus. Pre divákov sú prichystané ďalšie premiéry pôvodnej seriálovej tvorby, ale aj spravodajstva. Na obrazovky sa dostane aj prvá akvizícia v podobe kriminálky Julie Lescaut. Gro programu však budú naďalej tvoriť reprízy z českej Primy, najmä počas doobedného a poobedného programu. Večery budú premiérové.

07.12.2018 07:00
debata

„Hlavným cieľom Prima Plus je priniesť slovenským divákom čo najviac našich premiérových vlastných titulov. Sme veľmi radi, že popri populárnych hobby programoch, si na Slovensku získali nemalý divácky záujem v hlavnom vysielacom čase aj seriál Modrý kód či Show Jana Krause,“ hovorí Martin Cepek, Business development director skupiny Prima.

Od nového roku sa potom diváci môžu tešiť na populárny detektívny seriál televízie Prima Polda, ktorý na Prima Plus nebol vysielaný. Do programu Prima Plus sa dostane aj prvý akvizičný seriál.

„Keďže diváci si Primu neodmysliteľne spájajú s kriminálnymi a detektívnymi seriálmi, vsadili sme na osvedčenú klasiku, ktorá ale má svoju kvalitu. Ide o francúzsky seriál Julie Lescaut. Ten na českom trhu prináša pravidelne náš kanál Prima Krimi, a tak môžeme skonštatovať, že napriek faktu, že sa nakrúcal cez dve desaťročia, patrí svojim spracovaním, dĺžkou príbehov i hereckými výkonmi medzi stále divácky populárne tituly,“ doplnil Cepek.

Od polovice januára potom budú opäť vždy v pondelok a v stredu o 20.15 h pripravené premiérové diely seriálu z lekárskeho prostredia Modrý kód. V utorok a vo štvrtok o 20.15 budú pokračovať Krejzovi. Piatkové večery budú patriť Julie Lescaut, v sobotu večer divákov osloví David Matásek ako Polda. Streda o 21.35, to je čas pre Jana Krausa a jeho late night show. Vždy v utorok a vo štvrtok o 21.35 čakajú na divákov cesty Zdeňka Pohlreicha po reštauráciách nielen v Česku v programe Ano, šéfe! V nedeľu o 21.25 pobaví primácka Partička.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #oseriáloch