Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zombíci sú ešte viac zhnití! Príbeh sa začína šokujúco od nuly

Len pred týždňom bol svet v napätí z odchodu hlavnej hviezdy seriálu The Walking Dead, teraz všetci sledujú začiatok úplne novej epochy zombie drámy. Hoci deviata séria je v plnom prúde, nedeľná šiesta epizóda znamená úplný reštart.

11.11.2018 07:00
walking dead, the walking dead, zombie,... Foto:
Deviata séria pokračuje šiestou epizódu a šesťročným posunom, seriál čaká totálny reštart.
debata

To, že Rick Grimes (Andrew Lincoln) vyviazol zo zovretia dvoch stád zombíkov sa už vie. Jeho život síce visel na vlásku, no dočkal sa záchrany, za vysokú cenu. Jeho skupina ho považuje za mŕtveho a pre túto postavu sa otvoril úplne nový svet, kde môže pôsobiť. A to sa aj stane.

Televízia AMC má s hercom veľké plány a spravila všetko preto, aby ho nestratila. Vyšla mu preto v ústrety, keď požiadal o uvoľnenie po deviatich sezónach z The Walking Dead, aby mohol konečne tráviť čas so svojou rodinou v Londýne a zároveň bude prostriedkom, ktorý odštartuje veľkolepé plány, ktoré má stanica so zombie svetom.

V priebehu budúceho roka by sa mali dostať do produkcie rovno tri filmy s Andrewom Lincolnom alias Rickom a bude pokračovať vo svojej životnej úlohe. Háčik je v tom, že dej sa bude odohrávať, pravdepodobne, v Británii a konečne tvorcovia ukážu zombie apokalypsu aj niekde inde, čo im je dlhodobo vyčítané. AMC zabila dve muchy jednou ranou. Podaril sa jej husársky kúsok, Andrew Lincoln zostane verní zombie značke a zároveň odštartuje úplne nový a neprebádaný príbeh.

Stanica potrebuje silné meno pri štarte nového projektu, keďže zombie seriály majú čoraz nižšiu sledovanosť a nová filmová trilógia potrebuje mať pevné základy, ktoré jej Lincoln vie zaručiť.

Obrovská zmena čaká aj pôvodný seriál. Ten v nedeľu pokračuje už šiestou epizódou a úplne nový začiatkom. Tvorcovia, po zdanlivej Rickovej smrti, posunuli dej o šesť rokov a všetko je inak. Postavy vyzerajú inak, zmenili sa vzťahy, situácie, zápletky a vzniká atraktívny priestor na preskúmanie úplne nového príbehu, ktorý The Walking Dead skrýva.

Podľa tvorcov sa verní fanúšikovia majú tešiť na zbesilú jazdu plnú prekvapení, zvratov, ktoré by nečakali a snahou je vrátiť The Walking Dead zašlú slávu. Všetko nasvedčuje tomu, že sa im to podarí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Walking Dead #THE WALKING DEAD #oseriáloch