Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Potichu a nenápadne. Hviezda seriálu Kosti navštívila Slovensko

Seriál Kosti (Bones) sa dodnes teší na Slovensku veľkej obľube, aj napriek tomu, že posledná klapka padla pred takmer dvoma rokmi. Kosti majú na konte až dvanásť sérii, ktoré s úspechom stále reprízuje televízia JOJ.

16.08.2018 07:00
bones, kosti, emily deschanel, david boreanaz,... Foto:
debata (2)

Obyvatelia Bratislavy v pondelok mohli zažiť veľké prekvapenie, keď v uliciach mesta sa pohybovala jedna z hlavných hviezd. Slovensko navštívil herec TJ Thyne, ktorý v seriáli stvárnil Jacka Hodginsa. Nakrúcanie Kostí sa skončilo koncom roka 2016, poslednú epizódu televízia FOX odvysielala na jar 2017. Odvtedy sa TJ Thyne neobjavil v žiadnom seriáli a svoj voľný čas venuje cestovaniu.

BRATISLAVA ❣️

A post shared by TJ Thyne (@tjthynegram) on

Jeho kroky viedli do Nemecka, Lotyšska a aj na Slovensko. Keďže išlo o súkromnú cestu, oficiálne svoj program neuviedol a bola to len otázka náhody, na koho padne šťastena a stretne „kráľa labáku“ z Jefferskonského inštitútu. Práve z tohto dôvodu jeho kroky neboli rušené prítomnosťou médií a on si mohol vychutnať Slovensko ako bežný turista, teda v tichosti a nenápadne.

Na sociálnych sieťach sa Thyne pochválil len strohou fotkou, ale o to srdečnejším komentárom, že sa zobudil v Bratislave a hoci tu strávil iba jeden deň, naše hlavné mesto si zamiloval. O veľkom šťastí môžu hovoriť zamestnanci bratislavskej kaviarne, kde sa herec zastavil kvôli krátkému osvieženiu.

Zamestnankyne kaviarne spočiatku len tušili o koho, no neboli si isté, či je to naozaj známy herec, kým sa s ním neodfotili zákazníčky. Následne ho oslovili a on bez problémov súhlasil, ešte si zavtipkoval, že je spotený. Herec, podľa ich slov, bol veľmi milý, usmiaty a ústretový.

Zo Slovenska však neodišiel a bol zvedavý aj na ostatné krásy. Podľa komentárov na jeho konte navštívil aj hrad Beckov. Z jeho príchodu boli miestni nadšení a len potvrdili to, čo už zažili niektorí v Bratislave, že stále šíril iba dobrú náladu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bones #BONES (Kosti) #oseriáloch #TJ Thyne