Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ako sa s Hrou o tróny rozlúčili herci? Seriál čaká pár mesiacov ticha

Nakrúcanie poslednej série sa síce skončilo koncom júla. Avšak filmári pracujú na postprodukcii a herci dali zbohom svojim ikonickým úlohám.

16.09.2018 07:00
maisie williams, arya stark, hra o tróny, game... Foto:
Herečka Maisie Williams (Arya Stark) zrejme prezradila, čo nemala.
debata

Je celkom prekvapujúce, že so seriálom, ktorý spravil z každého herca veľkú hviezdu, sa rozlúčilo prostredníctvom sociálnych sietí len malá hŕstka. Posledná séria bude mať premiéru až v roku 2019 a tak prichádza niekoľkomesačné obdobie relatívneho ticha. Nedočkavým fanúšikom zostávajú už len špekulácie nad obsahom šesťdielneho záveru.

Vybraní predstavitelia hlavných postáv boli na pľaci, v podstate, počas celej doby nakrúcania (október 2017 – júl 2018) a pre mnohých to bola jedna z najnáročnejších produkcií v ich kariére. Preto po skončení práce sa niektorí rozhodli emotívne dať zbohom postávam, s ktorými budú porovnávaní do konca ich aktívnej kariéry.

Ako prvá dala sa na Instagrame rozlúčila s Daenerys herečka Emilia Clarke. Tá vyzdvihla vďačnosť za úlohu dračej kráľovnej a ľútosť nad koncom celého seriálu.

Herec Kit Harrington (Jon Sneh) síce nemal potrebu písať dlhé statusy, nechal sa však počuť, že je veľmi vďačný za úlohu Jona, ktorá mu zmenila život a nikdy nezabudne na príležitosť, ktorú mu tvorcovia zverili. Zároveň dodal, že s koncom seriálu prichádza aj moment, na ktorý sa dlho tešil a nemohol si ho dopriať. Po rokoch si dá ostrihať svoje dlhé vlasy. Charakteristický účes si musel udržovať pre potreby seriálu.

Zaujímavosťou je, že svoj seriálový zostrih si stále necháva. Dôvod je jednoduchý, stále ho viaže zmluva s HBO pre prípadne prerábky už natočené materiálu. Nechtiac prezradil, že je pravdepodobné, že sa ešte môže rozbehnúť krátke nakrúcanie, ak to bude nutné. Na margo vlasov so smiechom dodal – vlastní ich HBO.

Najviac vodu rozvírila herečka Maisie Williams, keď svoje scény dotočila v úplne posledný deň nakrúcania seriálu a na Instagrame zverejnila status o rozlúčke so seriálom a jej teniskami od krvi. Fanúšikovia okamžite začali špekulovať nad samotným záverom seriálu, keďže nejeden nadobudol pocit, že krvavé besnenie prežije iba jej postava Arye a bude to práve ona, ktorá zasadne na Železný trón a bude vládnuť Západozemi.

Herečke nakrúcanie a iné projekty zaberali takmer všetok čas a nemala priestor na splnenie svojho sna. Akého? Mať plný dom psov, o ktorých sa bude starať. Teraz si pôjde tvrdohlavo za tým, čo tak dlho odkladala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba