Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lži sú stále in! Roztomilé mrchy hlásia ďalšie pokračovanie

Seriál Roztomilé mrchy počas siedmich sezón spravil z účinkujúcich herečiek hviezdy, no samotný dej bol častokrát absurdný kvôli umelému predlžovaniu deja. Aj napriek tomu sa dodnes teší veľkej obľube hlavne ženskej časti publika.

31.08.2018 07:00
roztomilé mrchy, pretty little liars,... Foto:
Novými hviezdami seriálu budú staré tváre pôvodného seriálu: Mona a Alison.
debata

Preto nie je žiadnym prekvapením, že televízia Freeform nechce nechať tento formát dlho oddychovať. Pôvodný seriál má svoj záver síce za sebou a pätica mladých žien po náročných siedmich rokoch odhalila všetky desivé tajomstvá. Neznamená to však, že neexistuje ďalší priestor na voľné pokračovanie. Happy end pôvodného seriálu nemusí znamenať koniec.

Dokonca v ňom dostanú priestor postavy z pôvodného seriálu, aj keď to nebudú tie najväčšie hviezdy. V novinke Pretty Little Liars s podtitulom The Perfectionists sa predstaví Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis) a Janel Parrish (Mona Vanderwaal. Ich osudy v pôvodnom seriáli došli k svojmu koncu, tvorcovia chcú ich príbehy ďalej rozvíjať.

Alison končila svoj príbeh šťastná s Emily a ich dvojčatami, Mona zas „zázračne“ zahodila svoje zlé ja a nakoniec pomohla klamárkam. Tvorcovia sľubujú, že hneď v prvej epizóde vysvetlia, prečo nový seriál si vybral tieto dve postavy a ako pokračujú ich osudy. Prečo sa Alison rozhodla opustiť Emily, prečo Mona má znova svoje tajné úmysly a tajomstvá. Dej novinky sa bude totiž odohrávať na novom mieste, v mestečku Beacon Heights.

Vonku je už aj prvý trailer, ktorý verným fanúšikom pripomenie neopakovateľnú atmosféru, ktorou oplýval pôvodný seriál. Snáď tento spin-off bude mať viac divákov, ako ten prvý. V čase najväčšej slávy Roztomilých mŕch sa objavila odnož s názvom Ravenswood, pre nezáujem divákov bol zrušený už po 13 epizódach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba