Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nevysvetliteľná záhada, pandémia aj boj o život. Aké budú seriálové novinky?

Leto je síce v plnom prúde, televízie sa však horlivo pripravujú na ďalšiu sezónu a tvrdý boj o každého diváka. V zásobe majú nové série obľúbených hitov, no budú sa snažiť zaujať novinkami, ktoré budú mať za úlohu, v prvom rade, prežiť a získať si dostatočné množstvo divákov, aby si vyslúžili ďalšie pokračovanie. V septembri sa ich vynorí hneď niekoľko. Postupne si ich na oserialoch.sk predstavíme.

22.08.2018 07:00
the passage, passage, Foto:
Novinka The Passage sa pustí do kontroverznej témy. Ľudstvo bude na pokraji pandémie. Jediný liek ho však môže zmeniť na bezduché monštrá.
debata

1. Manifest

Televízia NBC prinesie kontroverznú novinku, ktorá sa bude prvotným nápadom podobať na kultových Nezvestných (Lost). Predstaví sa skupinka ľudí, úplných cudzincov, ktorí na palube lietadla zažijú dobrodružstvo a záhadu svojho života. Mal to byť obyčajný let, zmenil sa najväčšiu leteckú záhadu sveta, keď uprostred cesty lietadlo vletí do turbulencie a všetci sa ocitnú v ohrození života. Našťastie piloti krízovú situáciu zvládnu a lietadlo bezpečne pristane. Šok nastane, keď na zemi posádka zistí, že medzi vzlietnutím a pristatím ubehlo päť rokov! Čo sa stalo? Všetko sa zmenilo. Nielen svet, ale životy blízkych ľudí na palube, ktorých mali za mŕtvych. Razom sa cudzinci začnú zbližovať a hľadať pravdu o tom, čo sa s nimi naozaj stalo a musia byť krok vpred pred vládou, ktorá má očividne svoje praktiky pri vyšetrovaní. Hlavnú úlohu stvárni Josh Dallas, ktorý sa po ročnej prestávke vracia na obrazovky v novej úlohe. Bol známy ako Princ Krasoň z niekdajšieho hitu Once Upon a Time (Kde bolo, tam bolo).

2. The Passage

Televízia FOX sa pokúsi zaujať s apokalyptickou novinkou The Passage, podľa rovnomennej knižnej trilógie. Objavila sa nová pandémia, ktorá zabíja ľudí v priebehu niekoľkých hodín. Svet na pokraji masovej paniky a zrútenia celej civilizácie. Tím vedcov však testuje novú vakcínu, ktorá môže urobiť každého jedinca imunného voči chorobám. Problémom je, že vedľajšie účinky sú fatálne. Dospelé „pokusné králiky“ sa menia na bezduché monštrá. Použitie vakcíny na ľudstvo by znamenalo jeho koniec. Americká vláda rozbehne preto mimoriadne kontroverzný plán, keď jedinou nádejou je dievčatko, ktoré môže byť kľúčom k vyriešeniu účinku lieku. Dozorujúci agent však nebude mať srdce obetovať život nevinného dieťaťa a spoločne sa dajú na útek pred celým svetom.

3. New Amsterdam

Lekárskych drám nikdy nie je dosť. Zrejme to si povedala televízia NBC a prináša ďalšiu do dlhého zoznamu. New Amsterdam sa pridá ku Klinike Grace (Grey's Anatomy), The Good Doctor, Chicago Med, The Resident. Novinka bude opäť odlišná oproti svojim konkurentom. Príbeh sa zameria na najstaršiu verejnú nemocnicu v USA, na miesto, kde by sa mali diať zázraky. Hlavný hrdina – lekár Max Goodwin – sa obklopí tímom zdatných lekárov a ich hlavnou úlohou bude zachrániť čo najviac pacientov a nebrať „nie“ ako prekážku. Goodwin bude mimoriadne horlivý, prísny, nedočkavý. Dôvod bude pre všetkých tajomstvom. Iba pre jeho ošetrujúcu lekárku. Samému mu nezostáva veľa času. Má rakovinu a sám čaká na zázrak.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba