Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rasistka Roseanne sa kajá a roní potoky sĺz. Jej kariéra sa skončila

Herečka Roseanne Barrová padla na dno. Jej kariéra je v slepej uličke, z ktorej sa už zrejme nevymotá. Jej rasistický škandál smeruje k svojmu koncu a ako bodku ponúka "údolie plné sĺz" a ľútosti.

27.06.2018 07:00
roseanne, roseanne barr, Foto:
Herečka Roseanne Barrová zažila krátky návrat na obrazovky. Po škandále sa jej kariéra skončila.
debata (3)

Tento prešľap herečka Roseanne Barrová už „neprežije“ a viac si v seriáloch neškrtne. Po jej rastistickom tweete, v ktorom označila exporadkyňu Baracka Obamu za opicu, sa v priebehu niekoľkých dní s ňou šoubiznis expresne vysporiadal. Jej zresuscitovaný sitkom sa skončil len niekoľko hodín po zverejnení statusu.

Televízia ABC neváhala a vzdala sa svojho najsledovanejšieho programu za posledných desať rokov. Ostatné televízie a streamovacie služby neboli o krok späť, okamžite zrušili reprízy pôvodného seriálu. Barrovej dala zbohom aj agentúra, ktorá ju zastupovala. Suma summarum, Roseanne Barrová naozaj skončila.

Na jeseň síce pôvodný seriál pokračovať nebude, jej seriálová rodina dostane druhú šancu. Televízia ABC chce napraviť krivdu zbytku štábu a tvorcom, ktorí – nie svojou vinou – razom stratili prácu. Novinka The Conners, ktorá nepriamo nadviaže na sitkom Roseanne vtrhne na obrazovky už na jeseň.

Vyhodená herečka po niekoľkých týždňoch v ústraní prehovorila, aby dala bodku za škandálom, ktorý rozpútala a ktorý odchádza do histórie. Herečka sa pre US Weekly v podcaste vyjadrila k celej kauze a sypala si popol na hlavu. Jej kajanie bolo plné sĺz a ospravedlnení.

„Nemyslela som to tak, ako to pochopili ostatní a to ma veľmi bolí. Teraz musím čeliť tomu, že som ublížila ľuďom. Keď niekomu ublížite, hoci nechtiac, tak neexistuje dostatočné ospravedlnenie. Ospravedlnila som sa každému, ktorého sa celá kauza týkala. Veľmi ľutujem, čo som spravila“ uzavrela herečka.

Nič to však nemení na situácii, že vlastnou vinou ukončila svoju kariéru, ktorá sa opäť vracala na výslnie. Sitkom sa po 30 rokoch vrátil na obrazovky len v marci tohto roka a premiéru si pozrelo 27 miliónov divákov. Televízia si hneď objednala ďalšiu sériu. Herečka razom o všetko prišla.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Roseanne Barr #Roseanne #oseriáloch