Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Spoznali by ste ho? Jim Carrey je po 20 rokoch opäť v seriáli

Herec Jim Carrey v posledných rokoch skôr púta pozornosť svojimi excesmi ako filmovými úlohami, ktorým sa "úspešne" vyhýbal. Nový seriál Kidding z produkcie HBO tak bude preňho znamenať nielen návrat do sveta šoubiznisu, ale aj do seriálov.

04.07.2018 07:00
jim carrey, kidding, Foto:
Po niekoľkých rokoch odmlky sa divákom opäť predstaví Jim Carrey.
debata (1)

Pre Jima Carreyho ide o prvú seriálovú úlohu po viac ako dvadsiatich rokoch. Vďaka nej sa opäť stretáva s oscarovým režisérom Michelom Gondrym (Večný svit nepoškvrnenej mysle).

Seriál rozpráva príbeh o Jeffovi alebo pánovi Picklesovi (Carrey), ikone detských televíznych relácií, ktorý bol vo svojej dobe pre veľa mladých Američanov a ich rodičov, ktorí s ním vyrástli, stelesnením láskavosti a múdrosti. Lenže všetko má svoj koniec a Jeffovi začnú ubúdať fanúšikovia. On nie je schopný vymyslieť žiadnu ďalšiu rozprávku, príbeh alebo bábku, ktorá by publikum zaujala a pomohla mu krízu prekonať. Láskavý muž v krutom svete čelí strate svojej príčetnosti. Vtipné i dojemné zároveň.

V seriáli ďalej hrajú Frank Langella (Duel Frost / Nixon), na Oscara, Catherine Keener (seriál HBO Nájdite mi hrdinu, Uteč) a Judy Greer (Married).

Jeff odmieta byť naďalej súčasťou mašinérie, ktorá sa volá Mr. Pickles 'Puppet Time, a nechce čeliť tlaku, ktorý naň vyvíja výkonný producent Seb (Langella). Ten má obavu o Jeffov psychický stav, ktorý by mohol ohroziť ďalšiu existenciu impéria, ktoré sa im spoločne podarilo vybudovať. Preto začína vymýšľať inú šou, v ktorej Jeff už nefiguruje.

Hlavné dizajnérka bábok Deidre (Keener) sa zase stretáva s osobnými a profesijnými problémami. Judy Greer hrá Jeffovu odcudzenú manželku a Cole Allen sa predstaví ako ich syn. V seriáli sa tiež objaví Justin Kirk (Tráva) a Ginger Gonzaga (K smrti trápny).

Kidding (K smiechu) má na HBO GO premiéru 10. septembra (10 častí po 30 minútach).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Carrey #HBO #oseriáloch