Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nikto ich nepozeral a ani nebude. Tieto seriálové novinky totálne prepadli

Každá seriálová sezóna so sebou prináša hity, ale aj prepadáky. Tie šťastnejšie novinky si nájdu publikum a dostanú nové série. Tie menej šťastné veľmi rýchlo putujú na smetisko seriálových dejín. A to je prípad aj nasledujúcich seriálov, ktoré sa "dožili" iba povinnej objednávky prvej série a 13 epizód. Nenašli si publikum a tak ich televízie bez milosti zrušili.

03.07.2018 07:00
inhumans, Foto:
Najväčším sklamaním zostávajú Inhumans.
debata (2)

1. Marvels Inhumans

Rebríčku kraľuje totálny krok vedľa zo strany Marvelu, ktorý sa rozhodol sfilmovať ďalších hrdinov. Inhumans pôvodne mali mieriť na strieborné plátno, plány sa zmenili a Marvel rozhodol, že títo hrdinovia dostanú seriálovú podobu. A tu nastal prvý kameň úrazu. Osemdielna miniséria nedostala rozpočet, ktorý potrebovala a tak škrtilo na všetkom a v konečnom dôsledku to bolo vidieť. Lacné bolo všetko. Príbeh, postavy, efekty a aj celá pointa. Sledovanosť bola priam katastrofálna a seriál naozaj potichúčky zmizol z obrazoviek. A to pred premiérou sa hovorilo, že práve Inhumans majú nahradiť dosluhujúcich Agentov S.H.I.E.L.D.u. Agenti dostali ďalšiu sériu, pre Inhumans zostala len hanba.

2. Ten Days in the Valley

Prostredníctvom tejto novinky sa po niekoľkých sezónach mala vrátiť na obrazovky herečka Kyra Sedgwick (Closer) a zdá sa, že si zvolila ten nesprávny projekt. ABC má ambíciu vyskúšať iný komplikovanejší žáner v rámci nedeľného večera a všetko nasvedčuje tomu, že neuspeje. Hlavná téma je síce kontroverzná, ale rýchlo vyčerpateľná a v kombinácií s „otrepaným“ dejom sa zrejme veľmi rýchlo vytratí z obrazoviek. Jane Sadlerová je prepracovaná televízna producentka a slobodná matka, ktorá si práve prechádza ťažkým rozchodom. Keď sa jej mladá dcéra uprostred noci stratí, Janin svet sa zrúti. Všetko je záhada, všetci majú tajomstvo a skutočne nikomu nemôžete veriť.

3. The Crossing

Utečenci z vojnou zničenej krajiny začnú hľadať útočisko v americkom mestečku. Problém je, že krajina, z ktorej títo ľudia pochádzajú, je Amerika, a vojna sa odohráva v budúcnosti, o 250 rokov. Miestny šerif s temnou minulosťou, federálny agent a matka hľadajúca svoju nezvestnú utečeneckú dcéru nájdu vnútri tohto zmätku prekvapivú konšpiráciu.

4. Deception

Začiatkom roka sa predstavila aj novinka Deception, ktorá prinavráti na obrazovky klasický detektívny seriál, ktorý po skončení Vtierky Castla na ABC chýbal. Slávny kúzelník Cameron Black si zničí svoju kariéru veľkým škandálom. Teraz mu zostáva iba jediné miesto, kde môže vykonávať svoje triky, ilúzie a podvody – FBI. Stane sa prvým svetovým kúzelníckym konzultantom, pomáha vláde riešiť zločiny, ktoré sa nedajú vysvetliť logicky. Chytá kriminálnikov a špiónov využitím podvodu.

Life Sentence

Najmä diváčky mala zaujať novinka Life Sentence, v ktorej sa predstavila herečka Lucy Hale známa zo seriálu Roztomilé mrchy (Pretty Little Liars). Exklamárka stvárnila mladú Stellu, ktorá si užíva život plnými dúškami. Má nato dôvod – zomiera. Osud sa s ňou zahrá a lekári jej oznámia, že je vyliečená. Ako bude Stella žiť život, ktorý už stihla prežiť? Musí začať od nuly a pritom zistiť, že svoj život rozhodne neprežila.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inhumans #oseriáloch #Life Sentence #Deception #The Crossing