Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Česko chce vlastných Oteckov. Prima nakrúca podobnú verziu

Nie je tajomstvom, že slovenské a české televízie skúšajú podobné formáty na divákoch. Po megaúspechu Oteckov na Slovensku chce Prima okúsiť podobný formát aj v Česku. Pred časom spustila nakrúcanie seriálu "Tátové na tahu", ktorý sa nápadne podobá na slovenských Oteckov.

26.06.2018 07:00
debata

Zatiaľ čo „slovenskí“ Oteckovia vychádzajú z argentínskej predlohy Senores Papis, „Tátové na tahu“ sa budú pôvodnej verzii len podobať, hoci dej sa nápadne podobá. Dej sa zameria na životy otcov, ich vzťahov s deťmi a na situácie rodinného života. Hlavné postavy stvárni Saša Rašilov, Karel Dobrý a Petr Vaněk. Natáčanie je naplánované na celý rok, uvádza portál mediaguru.cz.

Všetko nasvedčuje tomu, že nový seriál má byť novým seriálovým pilierom, keďže Prima ukončila nakrúcanie obľúbeného seriálu „Ohnivý kuře“ a vo vysielacej štruktúre teda zostala veľká diera. Okrem tohto projektu má televízia nakrútenú 8-dielnu drámu Čierne vdovy, v ktorej sa objaví aj Slovenka Lucia Siposová. Popri stálici Modrý kód avizuje aj vznik komediálnej novinky „Krejzovi“.

Štart novinky o otcoch a ich rodinách Prima nespresnila, s najväčšou pravdepodobnosťou s ňou však nebude čakať a ponúkne ju divákom už na jeseň a vyskúša vkus českého diváka, ako zareaguje na formát, ktorý na Slovensku zbúral všetky rekordy. Vznikne tak zaujímavá situácia, keď na Slovensku prostredníctvom Prima Plus sa bude vysielať seriál, ktorý sa nápadne podobá konkurenčnému hitu na Markíze.

Oteckovia počas prvej série zbúrali na Slovensku všetky rekordy. Sledovanosť neraz prekonala aj spravodajstvo a jednotlivé epizódy sa stali jednotkou na trhu, keď dosahovali 40 a viac percentné podiely na trhu. Markíza avizuje aj druhú sériu, ktorá sa plynulo nakrúca od skončenia jednotky. Do vysielania by mala dostať na jeseň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza