Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ošiaľ môže nanovo vypuknúť! Ian Somerhalder mieri do upírskeho seriálu

Herec Ian Somerhalder smeruje do upírskeho seriálu. Pritom sa zaprisahal, že po skončení Upírskych denníkov sa neobjaví na obraze desať rokov.

23.04.2018 07:00
Ian Somerhalder, upírske denníky, v-wars, Foto:
Niekdajšia hviezda Upírskych denníkov vstupuje do ďalšieho upírskeho seriálu. Ian Somerhalder bude, tentokrát, proti nim bojovať.
debata

Je to vyše roka, čo sa skončili legendárne Upírske denníky (The Vampire Diaries) po ôsmich sériách a hlavné hviezdy sa rozpŕchli do ďalších projektov. Miláčik najmä ženskej časti publika Ian Somerhalder (Damon Salvatore) po poslednej klapke dal jasne najavo, že dlhodobá produkcia ho poriadne vyčerpala a mieni si dať od aktívne herectva prestávku. Navyše so ženou sa stali rodičmi a preto sa chcel venovať rodine. Nechal sa počuť, že najbližších desať rokov ho diváci neuvidia.

Silné slová sa nenaplnia a Somerhalder sa čoskoro objaví v novom seriáli. Na veľké prekvapenie je zistenie, že sa vráti k žánru, ktorý mu priniesol celosvetovú slávu. Netflix pripravuje seriálovú adaptáciu knihy V-Wars spisovateľa Jonathana Marrybeho. V-Wars si streamovací gigant rovno na 10-dielnu prvú sériu.

Úloha Damona mu sadla ako uliata, stane sa zo Somerhaldera opäť upír? Odpoveď je už známa. Nie. Somerhalder bude síce hlavnou postavou v novom seriáli, tá však nebude upírom. Bude s nimi bojovať ako Dr. Luther Swann, ktorého najlepší priateľ podľahne smrtiacemu vírusu, ten ho zmení na krvilačné monštrum.

Luther musí vstúpiť do temného sveta mýtických tvorov, o ktorých sa predtým šírili len legendy. Musí pochopiť ako vírus funguje a hľadať protilátku. Jeho boj s časom a rýchlo šíriacou nákazou bude prehrávať a počet upírov bude rýchlo rásť. Navyše jeho niekdajší priateľ sa stane vodcom nového druhu, ktorý bude chcieť vystúpiť na svetlo sveta.

Vojna medzi druhmi je na spadnutie. Buď vyhráme my alebo oni, lenže upíri majú vďaka schopnostiam navrch. Môže sa rozpútať teda V-Wars v ich prevedení. Seriál sa dostane do vysielania v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ian Somerhalder #Upírske denníky #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #oseriáloch