Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci sa dočkali. Prima Plus prináša premiéru V.I.P. vrážd

Po dvoch rokoch prichádza na televízne obrazovky pokračovanie českého detektívneho seriálu V.I.P. vraždy so Soňou Norisovou a Patrikom Děrgelom v hlavných úlohách. Diváci na Slovensku uvidia premiérové diely od 21. apríla.

19.04.2018 07:00
V.I.P. vraždy, vip vraždy, soňa norisová,... Foto:
Soňa Norisová a Patrik Děrgel sa vracajú s druhou sériou obľúbeného seriálu V.I.P. vraždy.
debata

Obľúbený detektívny seriál televízie Prima, v ktorom rebelantskému detektívovi Beranovi (Patrik Děrgel) pri vyšetrovaní pomáha spisovateľka kriminálnych románov Klaudie Wolfová (Soňa Norisová), pokračuje ďalšími príbehmi poukazujúcimi na to, čo sa odohráva za svetlami reflektorov vo svete bohatých a slávnych. Netradičná dvojka sa pri vyšetrovaní skvele dopĺňa, a je tak vždy neomylne na stope k odhaleniu zločinu.

Túto dvojicu čaká ďalších dvanásť prípadov, aj keď všetko už nasvedčovalo tomu, že po dopísaní svojej knihy bude môcť Klaudie Wolfová žiť svoj pokojný život medzi prominentami, spolu s manželom Erikom a jedinou chybou jej dokonalosti bude už len závislosť na cigaretách. Prípad zavraždeného paparazzi fotografa, v ktorom figuruje ako svedok, ju však z výšin lepšej spoločnosti znovu privedie medzi starých známych na oddelenie vrážd.

Pracovitý detektív Beran, pohodový Čapek, drsný Janda, noblesný doktor Šťovíček, svojrázna dvojica technikov Viki a Zverina a hlavne prísny šéf Sochor, nie sú vôbec nadšení z jej horlivej snahy zapojiť sa znovu do vyšetrovania. Lenže Klaudia svojou poslednou knihou o hľadanom mafiánovi Dragounovi zaujala nielen čitateľov, ale upozornila na seba aj kriminálne podsvetie a vyzerá to, že ju sledujú a dokonca by jej mohlo ísť aj o život.

Klaudiu je preto potrebné diskrétne chrániť, držať v bezpečí a najmä pod dohľadom, aby polícii svojou zbrklosťou nekomplikovala prácu. Dostane preto ponuku, aby ako psychologická konzultantka vypomáhala pri niektorých prípadoch. Klaudia nadšene súhlasí, ale netuší, že slúži predovšetkým ako návnada na nebezpečného a nepolapiteľného mafiánskeho bossa. Do akej miery je to pravda a čo už je len jej autorská fantázia, to ukáže až čas.

„Druhá séria bola trochu inak napísaná, dievčatá si pustili fantáziu na špacír, hlavne čo sa týka mojej postavy Klaudie. Objavuje sa to v samotných dieloch, kedy divák vidí jej fantázie. Tam sme si mohli dovoliť ísť aj cez čiaru, bolo to častokrát veľmi vtipné, ako si predstavovala dianie vo svojej fantázii a realita potom bola iná. Toto ma veľmi bavilo,“ približuje Soňa Norisová, ako autorky scenára a námetu Jitka a Kateřina Bártů poňali pokračovanie úspešného detektívneho seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #VIP Vraždy #Prima PLUS #Patrik Děrgel #oseriáloch