Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Meghan Markle už kráča k oltáru. Čaká ju dvojitý svadobný happy end

Siedma séria hitu Kravaťáci (Suits) sa rúti k svojmu záveru a diváci sa budú musieť rozlúčiť nielen s Meghan Markle. Aj tu ju čaká poriadny happy end.

06.04.2018 07:00
kravaťáci, suits, meghan markle, patrick j. adams, Foto:
Televízia USA Network zverejnila fotografie z finále 7. série Kravaťákov, zámerne maskuje plnohodnotný pohľad na nevestu Meghan Markle.
debata

Špeciálne dvojhodinové finále uvedie televízia USA Network už 25. apríla a následne čaká seriál tradičná prestávka a v lete sa Kravaťáci vrátia s ôsmou sériou a poriadne obmeneným obsadením. Z pôvodného obsadenia zostáva len Gabriel Macht (Harvey Spectre), Sarah Rafferty (Dona) a Rick Hoffman (Luis Litt).

Nakrúcanie novej série sa začína v týchto dňoch, čo potvrdila aj herečka Katherine Heigl, ktorá sa stáva novou hlavnou postavou a mala by byť novou hviezdou seriálu. Spolu s ňou sa objaví herec Duhé Hill a treťou novou hlavnou postavou je Amanda Schull.

Scéna z finále 7. série Kravaťákov, ktoré sa... Foto: USA Network
kravaťáci, meghan markle, suits, patrick j.adams. Scéna z finále 7. série Kravaťákov, ktoré sa bude vysielať 25. apríla.

Kravaťákov opúšťa Meghan Markle (Rachel) a spolu s ňou aj Patrick J. Adams (Mike).

Tieto dve postavy čaká v seriáli, konečne, happy end, na ktorý si museli počkať dlhých sedem rokov. Tvorcovia boli milosrdní a v závere aktuálnej série sa s nimi diváci rozlúčia, tak ako si zaslúžia. Čaká ich vytúžená svadba a vidina nového života. Televízia zverejnila aj prvé fotografie z rozlúčkovej epizódy, zámerne však neukazuje neveste v plnej kráse.

V poslednej epizóde 7. série Kravaťákov si... Foto: USA Network
kravaťáci, suits, meghan markle, patrick j.adams, V poslednej epizóde 7. série Kravaťákov si Meghan Markle (Rachel) a Patrick J. Adams (Mike) konečne povedia áno a odídu zo seriálu.

Pre Markle to bude teda „druhá svadba“. Okrem seriálovej ju čaká aj reálna. Už 19. mája povie svoje áno princovi Harrymu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #Patrick J. Adams #svadba princa Harryho