Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix ukázal, ako bude vyzerať Dom z kariet bez Spaceyho

Spoločnosť Netflix zverejnila teaser záverečnej sezóny oceňovaného dramatického seriálu Dom z kariet (2013), v ktorej však už bude po sérii obvinení zo sexuálneho obťažovania chýbať jeho doterajšia hlavná hviezda Kevin Spacey.

06.03.2018 07:00
dom z kariet, house of cards, claire underwood, Foto:
Biely dom bude mať novú šéfku - Claire Underwoodovú.
debata

Hlavnou postavou šiestej sezóny obľúbeného projektu z politického prostredia bude Claire Underwood, ktorú stvárňuje Robin Wright. „Ešte len začíname,“ hovorí rázne v teaseri, v ktorom ju môžu diváci a diváčky vidieť v Oválnej pracovni Bieleho domu.

Predchádzajúca sezóna ju už pritom v závere uviedla ako novú prezidentku Underwoodovú po tom, ako na poste nahradila svojho manžela Franka Underwooda (Spacey). Tvorcovia tak spravili už mesiace predtým, ako sa prevalili obvinenia zo sexuálneho obťažovania voči Spaceymu, ktoré neskôr viedli k jeho prepusteniu.

Tvorcovia museli následne produkciu načas prerušiť, aby Spaceyho postavu vyhodili zo scenára a príbeh vystavali okolo Claire.

Záverečných osem epizód seriálu sa dostane do ponuky Netflixu na jeseň. Pôvodne malo pritom príbeh uzavrieť 13 častí. K hereckému obsadeniu, ktoré okrem iných tvoria Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott a Boris McGiver, sa na poslednú sezónu pridali Diane Lane a Greg Kinnear.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kevin Spacey #House of Cards #Dom z kariet #oseriáloch