Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Do tretice všetko dobré? Problémová Katherine Heigl sa znova vracia k seriálom

Držiteľka ceny Emmy - Katherine Heigl (Klinika Grace) sa znova pokúsi vrátiť do sveta seriálov. Snažila sa o to niekoľko rokov, bez úspechu.

05.02.2018 07:00
katherine heigl, kravaťáci, Foto:
Stane sa Katherine Heigl novou hviezdou Kravaťákov?
debata (2)

Po škandalóznom odchode z Kliniky Grace počas šiestej série sa po Katherine Heigl zem nezľahla. Naštartovala svoju filmovú kariéru áčkovej hviezdy, zostala však „zaškatuľkovaná“ len v komediálnom žánri. Preto po rokoch sa začala usilovať opäť v dramatickej polohe a pokúšala sa preraziť so seriálmi, ktoré sama produkovala. Jej reputácia po odchode z lekárskej drámy poriadne utrpela. Odvtedy sa o nej hovorí ako o problémovej a konfliktnej herečke, s ktorou sa ťažko spolupracuje a mnohí od nej bočia.

V roku 2014 jej nevyšiel prvý pokus so seriálom State of Affairs. Námet bol veľmi zaujímavý, aj spracovanie seriálu. Diváci si však cestu k nemu nenašli. Televízia NBC ho ukončila po 13-dielnej prvej sérii.

Druhý pokus o návrat k seriálom nenechal na seba dlho čakať. Vo februári minulého roka prešla do televízie CBS. S právnickou drámou Doubt však nelichotivo pohorela na plnej čiare. Po dvoch odvysielaných epizódach a katastrofálnej sledovanosti ho CBS okamžite stiahla z vysielania a zrušila. Zvyšné epizódy dovysielala počas leta.

Tento rok však herečku čaká tretí pokus a tentokrát stavila na istotu a tento pokus je odsúdený na úspech. Pripája sa k seriálu Kravaťáci (Suits), ktorý v lete tohto roka bude pokračovať ôsmou sériou bez dvoch hlavných hviezd – Meghan Markle (Rachel Zane) a Patricka J. Adamsa (Mike Ross).

Tvorcovia neskladajú zbrane a chcú s Kravaťákmi pokračovať aj naďalej s novým príbehom a novými postavami, ktoré vyplnia dieru po Markle a Adamsovi. Podarilo sa im získať práve Katherine Heigl, ktorá sa predstaví ako právnička Samantha Wheeler. Bude rovno jednou z hlavných postáv. Zaujímavosťou bude, že v Kravaťákoch sa stretne s kolegom zo seriálu Doubt – Dulé Hillom. Ten sa objavuje v seriáli od siedmej série ako vedľajšia postava, od novej série bude tiež jednou z hlavných postáv.

Heigl vstupuje do seriálu, ktorý bude musieť zabojovať o prežitie. Kravaťáci patria medzi najsledovanejšie seriály na USA Network. Otázkou zostáva, ako zatrasie so sledovanosťou odchod dvoch obľúbených postáv. Návrat herečky k seriálom tak môže byť opäť veľmi krátky.

Nakrúcanie ôsmej série sa začne v apríli v americkom Toronte, premiéra je plánovaná na leto 2018.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Katherine Heigl #oseriáloch #Suits #Kravaťáci