Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Exkluzívne: Hviezda z Upírskych denníkov mieri na Slovensko

Kultové Upírske denníky sa skončili už takmer pred rokom. Herci pokračujú vo svojich kariérach, diváci volajú - aj napriek tomu - po pokračovaní. Toho sa však nedočkajú. Dôvod? Uspokojivý koniec ôsmej série. Seriál sa nemá kam posunúť a väčšina hercov sa do svojich úloh vrátiť nechce. Čo aktuálne robia hviezdy ako Dobrev, Wesley, Somerhlader alebo Malarkey?

22.01.2018 11:00
michael malarkey, Foto:
Herec Michael Malarkey sa 6. júna predstaví ako spevák v košickom klube Tabačka.
debata

Hneď prvý menovaný – Michael Malarkey (Enzo) – má plné ruky práce. Herec a teraz najmä spevák nepoľavil po poslednej klapke seriálu, práve naopak. Okrem promovania vlastnej hudby a nového albumu, absolvoval turné po Európe so svojimi pesničkami. A už 6. júna bude na dosah aj slovenským fanúšikom a budú môcť sa s ním aj osobne stretnúť! Malarkey so svojou kapelou predstaví nový album Mongrels v košickom klube Tabačka. O svojom hereckom talente presvedčil počas Upírskych denníkov, o jeho speváckom talente niet tiež pochýb. Pozrite si najdojímavejšiu scénu s Enzom z 8. série.

Malarkey sa narodil sa v USA v štáte Ohio, v roku 2006 sa presťahoval do Londýna, kde študoval na Akadémii hudobných a dramatických umení. Od počiatku kariéry sa rovnomerne venoval divadelnému herectvu a vlastnej hudobnej tvorbe. Minulý rok vydal debutový sólový album Mongrels, ktorý predstaví aj slovenskému publiku. Jeho hudobná tvorba je postavená na silnom pesničkárskom základe, jednotlivé skladby sú výpoveďami o živote, často veľmi osobné a intímne. Na živých vystúpeniach sprevádza Malarkeyho kompletná kapela (gitara, basová gitara, klávesy, violončelo, bicie).

Ian Somerhalder (Damon Salvatore)

Herec s nezameniteľným pohľadom so svojou manželkou Nicki Reed pre niekoľkými mesiacmi sa stala rodičmi malej dcérky. Takisto založili produkčnú spoločnosť a uzavreli dohodu s Warner Bros. Intenzívne sa venuje charitatívnej činnosti v rámci vlastnej organizácie a cestuje po svete za fanúšikmi v rámci rôznych seriálových podujatí. Čo sa týka jeho návratu na obrazovky, tak ten zrejme nie a nebude na programe dňa. Po skončení seriálu sa nechal počuť, že diváci ho minimálne dekádu neuvidia pred kamerou. Úloha Damona bola tak silá, že si diváci musia od jeho tváre oddýchnuť a chce sa venovať rodine a práci skôr za kamerou.

Paul Wesley (Stefan Salvatore)

Starší Damonov brat Stefan na konci seriálu našiel vykúpenie za svoje hriechy. Síce táto postava na konci zomrela, v srdciah fanúšikov zostane Stefan vždy živý. Podobne ako jeho seriálový brat, tak aj on sa nabažil priestoru pred kamerou a intenzívne sa venuje práci režiséra a producenta. Taktiež sa pravidelne stretáva s fanúšikmi seriálu a neuvažuje o návrate k aktívnemu herectvu.

Nina Dobrev (Elena Gilbert/Katherine Pierce)

Hlavná ženská postava seriál opustila po šiestich sezónach a vrátila sa do finále seriálu, tak ako sľúbila fanúšikom. Dobrev už po odchode sa naplno vrhla na svoju filmovú kariéru a účinkovala okrem iného v treťom pokračovaní XXX. Hovorí sa, že by si úlohu mala zopakovať aj v pripravovanom štvrtom pokračovaní. Koncom mesiaca sa objaví v novom filme Flatliners a je tvárou niekoľkých značiek. Je teda zrejmé, že Ninu Dobrev diváci v žiadnom seriáli tak skoro neuvidia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Upírske denníky #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #Michael Malarkey