Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je to oficiálne! Koniec Hry o tróny príde až v roku 2019

To, o čom sa špekulovalo od finále 7. série a zlý sen všetkých nedočkavých fanúšikov sa stal skutočnosťou. Záverečná, ôsma séria príde do vysielania až v roku 2019. Tvorcovia a televízia HBO konečne potvrdili tento dátum.

04.01.2018 20:20
game of thrones, hra o tróny, Foto:
Nádeje sa skoršie vysielanie pohasli. Diváci si na koniec ságy musia počkať ešte rok.
debata

Nakrúcanie 6-dielneho záveru ságy prebieha od októbra 2017 a bude trvať až do augusta tohto roka. Tvorcovia potvrdili, že produkcia bude mimoriadne náročná pre veľkolepé scény, ktoré budú súčasťou konca.

Najdiskutovanejšou témou, po šokujúcom finále siedmej série, sa stal termín vysielania. Vzhľadom na ambíciu tvorcov priniesť pompéznu bodku, čo si vyžaduje istý čas, nie je prekvapením neskoršia premiéra.

Nepriamo túto informáciu – neoficiálne – potvrdil aj programový riaditeľ HBO, ktorý vysvetlil, že vzhľadom na niekoľkomesačné nakrúcanie a následnú náročnú postprodukciu sa jednoducho nestihne zaradiť nové epizódy ešte v roku 2018.

Olej do ohňa priliala aj herečka Sophie Turner (Sansa Stark), ktorá v rozhovore pre magazín Variety, zrejme omylom prezradila, že koniec Hry o tróny sa objaví v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch