Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvá seriálová televízia štartuje. Prinesie na Slovensko kvalitnú tvorbu?

Spoločnosť Viasat World ešte v októbri avizovala vznik novej televízie - Epic Drama - zameranej výhradne na seriálovú tvorbu. Nová stanica štartuje dnes, 14. decembra.

14.12.2017 07:00
debata (2)

Epic Drama štartuje nielen na Slovensku, ale aj v Bulharsku, Bosne a Hercegovine, Chorvátsku, Česku, Estónsku, Grécku, Maďarsku, Lotyšsku, Litve, Macedónsku, Čiernej Hore, Poľsku, Rumunsku, Srbsku, Slovinsku, Turecku a na Ukrajine. Rozšírenie do ďalších krajín je plánované v roku 2018.

Väčšina všetkých programov zaradených do programu v hlavnom vysielacím čase nie je staršia ako tri roky a 70% z nich bude vysielať Viasat v jednotlivých krajinách exkluzívne.

Medzi exkluzívnymi titulmi, ktoré chce svojim divákom Epic Drama ponúknuť má byť adaptácia medzinárodného bestselleru Jessie Burtonovej The Miniaturist, ďalej seriály ako Close to the Enemy, The Village či Miss Fisher’s Murder Mysteries (Vražedné záhady slečny Fisherovej), Neviestky (Harlots), Zvrat: Washingotonovi špión. Z pripravovaných seriálov avizuje Epic Drama tituly Mr. Selfridge, Beowolf: Návrat do Shieldlandu, Reštaurácia, Versailles či Endevour.

Kanál Epic Drama ponúkne viac ako 600 hodín najlepších hraných seriálov z celého sveta.

Nová televízia má ambíciu zaplniť medzeru v ponuke, ktorú odhalil prieskum trhu a poukazuje na schopnosť spoločnosti Viasat World pružne reagovať na požiadavky a potreby divákov a partnerov, okrem ambície rozšíriť svoj dosah a publikum.

Epic Drama cieli na mužov a ženy vo veku nad 25 rokov, avšak zaujme všetkých fanúšikov dramatického žánru, ktorí sa môžu tešiť na nepretržitý prístup k veľkolepým seriálovým titulom celého žánrového spektra, kde nechýba zločin a záhady, adaptácia klasických literárnych diel, politika a moc, vojnové drámy, akčné a dobrodružné príbehy, skutočné historické udalosti a tiež svet fantázie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Epic Drama