Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Diváci sa musia zmieriť s tým, že koniec Hry o tróny neuvidia v roku 2018

HBO sa pripravuje na rok 2018. Bez konca Hry o tróny. Televízia zverejnila nové propagačné video, ktoré odhaľuje ťahúňov v ďalšom roku. Obľúbený seriál chýba. Hoci HBO oficiálne mlčí o štarte, teraz je jasné, že už nie je potrebné žiadne stanovisko. Jednoducho v roku 2018 sa Hry o tróny neobjavia.

13.12.2017 07:00
debata (2)

Útechou môže byť priehrštie lákavých noviniek, ale aj nové série iných hitov, ktoré iste potešia. Udalosťou roka 2018 bude návrat dlhoočakávaného hitu Westworld, ktorý by mohol zopakovať úspech Hry o tróny. Prvá séria, v roku 2016, opantala divákov šokujúcim príbehom o humanoidoch, ktorých ľudstvo využíva pre vlastné zvrátené chúťky. Oni však získavajú vlastné vedomie a konflikt je na spadnutie.

Pokračovať bude Silicon Valley, Vice (Viceprezidentka), Insecure, High Maintenance, Room 104, Ballers, Crashing, Sarah Jessica Parker bude hľadať nový začiatok v druhej sérii seriálu Divorce (Rozvod), Animals čaká ďalšia séria.

Predstavia sa novinky Succesion, Here and Now, Barry, k tomu si treba pripočítať vlastnú filmovú tvorbu, dokumenty a exkluzívne filmové premiéry. Rok 2018 bude na HBO poriadne nabity a na Hru o tróny si diváci nestihnú ani spomenúť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #HBO #Game of Thrones #oseriáloch