Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší seriál bude mať dlhú pauzu. Stranger Things sa vráti v roku 2019

Kvalita si vyžaduje čas, čoho sa drží aj Netflix a preto bude čakanie na novú sériu Stranger Things dlhšie, ako by fanúšikovia chceli.

12.12.2017 07:00
stranger things, Foto:
Čakanie na ďalšiu sériu bude zrejme dlhšie, ako si fanúšikovia doteraz mysleli.
debata

Rok 2019 bude veľmi silný, čo sa týka pokračovaní vybraných seriálov. Okrem túžobne očakávaného záveru Hry o tróny, uzrie svetlo sveta aj tretia séria hitu Stranger Things. Pôvodne sa predpokladalo, že produkcia stihne pripraviť jednu sériu ročne. Omyl.

Túto informáciu, nepriamo, potvrdil aj jeden z hlavných predstaviteľov David Harbour (šerif Hopper), ktorý sa v interview pre Variety rozhovoril o tom, že aktuálne sa intenzívne pracuje na scenároch pre najnovšiu sériu. Bratia Dufferovci – hlavní autori – aktuálne pracujú aj 14 hodín denne na vytvorení kompletnej mozaiky ďalšieho pokračovania. Majú ambíciu prekonať samých seba a opäť šokovať ešte temnejším príbehom v tretej sérii. A to si vyžaduje čas. Netflix si je toho vedomý a preto netlačí žiadnych tvorcov do šibeničných termínov, čoho výsledkom sú dlhšie pauzy medzi sériámi. Odmenou pre divákov za dlhé čakanie sú kvalitné seriálové počiny.

Harbour uviedol, že samotné nakrúcanie novej série sa začne, najskôr, v apríli budúceho roka. K tomu treba rátať s komplikovanými scénami, keďže ide o retro seriál a náročnou postprodukciou. Výsledkom je fakt, že sa zrejme nestihne vysielania koncom budúceho roka.

Netflix oficiálne nekomentuje dianie okolo Stranger Things. Pred pár týždňami len stroho oznámil, že Stranger Things budú pokračovať treťou sériou. Opak sa ani nečakal, keďže príbeh o štvorici chlapcov bojujúcich s temným stvorením z iného sveta opantal milióny divákov po celom svete. Nevie sa ani počet pripravovaných epizód.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things #oseriáloch