Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nebolo to prekvapenie. Odchod Meghan Markle bol plánovaný, hovorí tvorca Kravaťákov

Keď princ Harry a herečka Meghan Markle minulý týždeň oznamovali svoje zasnúbenie, najmenej prekvapený bol zrejme hlavný tvorca seriálu Kravaťáci (Suits) Aaron Korsh. Hoci o presnom opaku hovorili správy po celom svete.

08.12.2017 07:00
debata
Herečka Meghan Markle čoskoro zavesí hereckú... Foto: USA Network
meghan markle, Herečka Meghan Markle čoskoro zavesí hereckú kariéru na klinec. Ukončila svoje účinkovanie v Kravaťákoch a k herectvu sa nemieni vrátiť.

V súvislosti s jej blížiacimi sa kráľovskými povinnosťami herečka potvrdila, že opúšťa seriál. O jej konci sa hovorilo už niekoľko mesiacov, no tvorcovia aj televízia USA Network zaryto mlčali a to podporovalo dohady, že rátajú s tým, že Markle zostane súčasťou seriálu, čo najdlhšie. Neskôr prenikli správy, že herečka neoficiálne požiadala tvorcov ešte niekoľko mesiacov pred nakrúcaním konca siedmej série., aby jej príbeh ukončili v poslednej epizóde.

Aaron Korsh uviedol túto informáciu na pravú mieru a na jej odchod sa chystal ešte oveľa skôr, ako herečka reálne začala uvažovať o svojom konci. Hlavný tvorca začal šípiť koniec účinkovania v čase, keď sa s princom začala stretávať.

Pochopil, že tento vzťah je iný a jedného dňa príde požiadavka, aby sa Rachel postupne zo seriálu vytratila. Nemohol si dovoliť nechať nič na náhodu a prerábať scenár na poslednú chvíľu, keď by Markle reálne požiadala o odchod.

Preto v aktuálnej siedmej sérii je dej vyskladaný tak, že v jej závere bude vytvorený priestor na jej odchod. Ak by sa chcela zotrvať, tak pripravovaná zápletka by nebola definitívna a mohla by sa vrátiť. To sa však nestane.

Stále visí otáznik nad ďalším účinkovaním jej kolegu Patricka J. Adamsa, o ktorom sa dlhší čas hovorí, že by mal Markle nasledovať a v prípadnej ôsmej sérii by sa nemal objaviť. Odchod Markle zatienil aj túto tému a televízia sa k ďalšej budúcnosti Kraváťakov radšej nevyjadruje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci