Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pamätáte si Sabrinu - mladú čarodejnicu? Jej nová verzia bude šokujúco iná

O návrate Sabriny - mladej čarodejnice sa hovorilo už niekoľko mesiacov. Aj slovenskí diváci majú tento seriál zafixovaný ako komédiu s herečkou Melissou Joan Hart, ktorá žije s dvoma tetami a hovoriacim kocúrom. Príbeh bol skôr zameraný pre mladšieho diváka. Pripravovaná novinka bude diametrálne odlišná a s pôvodným seriálom bude mať spoločnú iba ústrednú postavu. Všetko ostatné sa zmení a môže fanúšikov zaskočiť.

05.12.2017 07:00
Melissa Joan Hart Foto:
Melissa Joan Hart ako Sabrina, mladá čarodejnica.
debata (1)

Znovuzrodenie Sabriny – pôvodne – pripravovala televízia The CW ako spin-off seriál k úspešnému seriálu Riverdale. A do vysielania sa mal dostať na jeseň 2018. Už vtedy sa rátalo s tým, že mladá čarodejnica bude temná a príbeh sa zameria na doteraz neprebádanú tému na obrazovkách. Zvyčajne seriál o čarodejniciach len symbolicky poukazoval na temnú mágiu a okultizmus. Teraz sa to malo zmeniť a ukázať „bez servítky“ kontroverzný svet mágie.

Pred pár dňami nastal nečakaný zvrat a Sabrina smeruje priamo na Netflix, s ktorým The CW úzko spolupracuje. Zrejme sa televízia poučila a dopriala seriálu väčšiu slobodu v tvorbe a tvorcovia nebudú oklieštení povinnými šablónami, ktorými sa musia riadiť plnoformátové televízie. Netflix sa nedrží pri zemi, v súčasnosti je vývoj seriálu len vo fáze scenára. Samotné nakrúcanie sa ešte nezačalo. Napriek tomu si, že objednal rovno dve série po desať epizód.

Nateraz nie je známe ani obsadenie seriálu, ten dostal názov “Chilling Adventures of Sabrina” a Netflix sa zameriava na spracovanie námetu, ktorý dostane formu klasickej hodinovej drámy. Diváci sa rozhodne majú načo tešiť, nová Sabrina bude spracovaná podobne ako legendárny Exorcista alebo Rosemary má dieťatko. Bude to temné, zvrátené, plné čiernej mágie, okultizmu a balansovania na hranici diváckej tolerancie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Melissa Joan Hart #oseriáloch #sabrina - mladá čarodejnica