Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Potvrdené! Meghan Markle dáva zbohom Kravaťákom

Niekoľkotýždňové dohady sú oficiálne potvrdené! Herečka Meghan Markle (Rachel Zane) odchádza zo seriálu Kravaťáci (Suits) po aktuálnej siedmej sérii, ktorú televíziu USA Network dovysiela začiatkom budúceho roka.

29.11.2017 09:50
meghan markle, kravatáči, suits, Foto:
Herečka Meghan Markle.
debata

Dôvod každý pozná. Vzhľadom na zásnuby a blížiacu sa svadbu s princom Harrym sa ďalej nemôže a nechce zúčastňovať nakrúcania seriálu. V spoločnom interview dodala, že po siedmich rokoch nakrúcania bola stá epizóda, pre ňu, míľník, ktorý chcela dosiahnuť a prirodzene prišli úvahy nielen o odchode, ale aj ďalšom vývoji jej kariéry.

Po stretnutí s Harrym si uvedomila, že ju čaká niečo úplne nové a preto končí s herectvom úplne. Pre dvojicu bolo mimoriadne náročné zladiť svoje rozvrhy a stretávať sa, keďže pôsobia na rozdielnych brehoch Atlantiku. Aj tento fakt prispel k rozhodnutiu herečky dať seriálu zbohom. O jej odchode sa špekulovalo už dlhšie.

Objavili sa informácie, že Markle požiadala tvorcov tesne pred koncom nakrúcania najnovšej série, aby jej príbeh ukončili a nepočítali s ňou v prípadnej ôsmej sérii. Je teda otázne, ako sa scenáristi vysporiadali s touto skutočnosťou a museli „narýchlo“ meniť koniec série. Producenti seriálu herečke poďakovali v oficiálnom stanovisku.

Televízia USA stále nepotvrdila, či seriál bude pokračovať ďalšou sériou. Navyše sa čoraz častejšie hovorí, že zajačie úmysly má aj herec Patrick J. Adams (Mike Ross). Bez Rachel by seriál ešte mal perspektívu pokračovať. Jej miesto by sa dalo nahradiť, aj keď by to bola strata.

Všetci dúfali, že Mike a Rachel nájdu svoje šťastie. No strata Mikea je pre seriál veľmi veľká a otázkou zostáva, či má zmysel vôbec pokračovať v nakrúcaní. Alebo je tu druhá možnosť – rozbehnúť úplne nový príbeh. Jednu z týchto alternatív si tvorcovia budú musieť vybrať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci