Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hádky, nezhody, násilie. Aj to sú dôvody dramatických odchodov zo seriálov

Navonok to, väčšinou, vyzerá na idylku na pľaci. Realita je častokrát úplne iná a jednotliví herci si nevedia prísť na meno. To býva hlavným dôvodom odchodu - minimálne - jedného z nich. Ktoré hviezdy sa zaradili do rebríčka najšokujúcejších odchodov?

28.12.2017 07:00
debata

Neraz dôvodom vyhadzovu bolo zlé správanie. Nepolepšiteľní herci spôsobovali problémy pri nakrúcaní svojími absenciami alebo konfliktami s kolegami a tvorcovia boli nútení ich vyhodiť zo seriálu. Niektorí mali problém so samotnými tvorcami a neraz došlo aj na fyzické násilie.

  • 1. Stana Katic (Beckettová zo seriálu Vtierka Castle),

    S blížiacim sa koncom seriálu Vtierka Castle sa ukázalo, že ústredné duo sa nevie vystáť. Hoci na obrazovke vedeli zahrať zamilovaný pár, v skutočnosti to bol presný opak. Všetko vygradovalo vyhadzovom herečky a úvahám, že by seriál pokračoval deviatou sériou bez nej. Naštastie, po proteste divákov, tvorcovia od tohto nápadu ustúpili a televízia ABC seriál zrušila.

  • 2. Ricky Whittle (Lincoln zo seriálu Prvých 100)
  • 3. Charlie Sheen (Charlie zo seriálu Dva a pol chlapa)

    Drogové a alkoholové excesy a urážky hlavného tvorcu Chucka Lorra sa skončili rýchlym vyhadzovom Charlieho Sheena. Na jeho miesto nastúpil Ashton Kutcher. Seriál sa dočkal až dvanástich sérií.

  • 4. Patrick Dempsey (Derek Sheperd zo seriálu Klinika Grace)

    Dempsey bol zo svojej úlohy Dereka už unavený a požiadal tvorcov, aby jeho postavu „upratali“. Počas jedenástej série sa objavil len v niekoľkých epizódach, v závere ho zabili.

  • 5. Isaiah Washington (Burke – Klinika Grace)

    Herca „vyhodili na hodinu“ po ukončení nakrúcania tretej série. Dôvodom boli urážky na adresu kolegu T. R. Knighta a jeho homosexuálnej orientácie.

  • 6. Katherine Heigl (Izzie – Klinika Grace)

    Odchod herečky sa nezaobišiel bez škandálu. Ona aj štáb tvrdil niečo iné. Herečka chcela viac priestoru pre rodinu, štáb ju obviňoval, že sabotuje nakrúcanie. Počas šiestej série ju autorka seriálu, bez milosti, vyškrtla bez dokončenia jej príbehu.

  • 7. Nicollette Sheridan (Edie – Zúfalé manželky)

    Sheridan obvinila tvorcu seriálu Marca Cherryho z fyzického ataku. Ten ju údajne z pomsty nechal zabiť počas piatej série.

  • 8. Shannen Doherty (Brenda – Beverly Hills 902 10, Prue – Čarodejnice)

    Nepoučiteľná herečka pre svoje „vybrané“ správanie skončila hneď v dvoch seriálov pre ten istý problém.

  • 9. Mandy Patinkin (Gideon – Myšlienky vraha)
  • 10. Thomas Gibson (Hotchner – Myšlienky vraha)

    Obaja herci z toho istého seriálu sa museli pratať z obrazovky kvôli agresívnemu správaniu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch