Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Premárnená príležitosť? Zombie seriály prepojí postava, ktorá nemusí zaujať

Fanúšikovia zombie seriálov – The Walking Dead a Fear the Walking Dead – sa už niekoľko týždňov tešia z informácie, že tvorcovia sa konečne rozhodli prepojiť tieto dva seriály. Hoci dlhodobo tvrdili, že to bude nemožné, keďže sa odohrávajú v iných časových úsekoch. Riešenie sa (ne)prekvapujúco našlo. Avšak postava, ktorá seriály prepojí je veľkým prekvapením.

27.11.2017 10:15
morgan, the walking dead, fear the walking dead, Foto:
Voľba tvorcov je prekvapujúca z toho hľadiska, že divákom nemusí zaujať.
debata (1)

Navyše, prepájajúcim seriálom bude menej úspešný spin-off Fear the Walking Dead, ktorý ťahá v sledovanosti za kratší koniec a čoraz častejšie sa hovorí o jeho skorom konci. Nadchádzajúca štvrtá séria spin-offu bude kľúčová. Seriál dostáva nových tvorcov a pokúsia sa reštartovať celý príbeh o počiatkoch zombie apokalypsy, aby sa vyhli hroziacemu zrušeniu.

Pôvodní tvorcovia počas finále tretej série uzavreli svoj príbeh s tým, že noví producenti môžu, ale nemusia pokračovať s pôvodnými postavami. Očakáva sa, že minimálne Kim Dickens bude pokračovať v účinkovaní. Inak je predpoklad, že do príbehu vstúpia úplne nové postavy. Jednou z nich bude aj postava z pôvodného The Walking Dead, ktorá skončí svoje účinkovanie počas aktuálnej ôsmej série a následne sa presunie do pripravovanej štvrtej série, ktorej nakrúcanie sa rozbieha v najbližších dňoch.

A tou postavou je Morgan, ktorého stvárňuje Lennie James. Pre skalných fanúšikov seriálov to môže byť nečakaná správa, pretože Morgan nepatrí medzi obľúbené a zaujímavé postavy. Prvá špekulácia hovorila o Abrahamovi, tá sa nepotvrdila. Fear the Walking Dead dejovo predchádza pôvodnému seriálu. Rozpovie teda príbeh o minulosti Morgana. Či bude dostatočne zaujímavá, ukáže až čas. Zamýšľané prepojenie s cieľom pomôcť spin-offu by mohlo nakoniec vyznieť naprázdno.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Fear the Walking Dead #THE WALKING DEAD #oseriáloch