Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

HBO je bližšie k divákom ako nikdy predtým

Od 13. novembra je pre zákazníkov aj zo Slovenska dostupná prostredníctvom internetu služba HBO GO priamo na báze mesačného predplatného.

13.11.2017 14:25
debata

Exkluzívna online platforma obsahuje všetky pôvodné seriály, filmy a dokumenty HBO, lokálnu produkciu HBO Europe, veľký výber najlepších filmov a seriálov od ďalších poskytovateľov plateného obsahu a tiež populárne filmy a programy pre deti.

HBO GO umožňuje predplatiteľom prístup ku všetkým sériám populárnych a kritikmi oceňovaných pôvodných seriálov HBO ako Hra o tróny, Westworld alebo Silicon Valley. Nechýbajú klasické seriálové hity ako Sex v meste, Sopránovci a The Wire – Špina Baltimoru. Zákazníci budú mať tiež možnosť pozrieť si lokálne tituly HBO Europe, a to vrátane kompletných sérií ocenených seriálov ako Horiaci ker, Pustina, Mamon a novú sériu Až po uši. V ponuke je aj veľký výber oceňovaných dokumentárnych filmov.

HBO GO v televíznej premiére uvádza množstvo nových úspešných filmov ako Kráska a zviera, T2 Trainspotting, Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu, Ghost in the Shell, ktoré sú súčasťou rozsiahleho katalógu filmov, ďalej viac ako 450 epizód obsahu pre deti a špičkové seriály ďalších štúdií a spoločností ako Príbeh služobníčky, Babylon Berlin, Miliardy, Twin Peaks (2017) a Luther. Do ponuky navyše každý týždeň pribúdajú nové tituly. Tie sú vo veľkej miere uvádzané súbežne s premiérou v USA.

Nová verzia HBO GO je dostupná na počítačoch, smartphonoch, tabletoch, Samsung Smart TV, PlayStation 3 a 4, Apple TV a cez zariadenie Chromecast. Každý priamy predplatiteľ HBO GO si môže pridať až päť zariadení a používať dva súčasné streamy naraz. Všetci noví predplatitelia budú môcť HBO GO používať prvý mesiac zadarmo. Platba predplatného prebieha prostredníctvom platobnej karty poskytnutej počas registrácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go #oseriáloch