Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Klinike Grace dáva definitívne zbohom. Sara Ramirez mieri vyššie

Herečka Sara Ramirez, ktorá desať rokov hrala v Klinike Grace (Grey's Anatomy) Callie Torres a opustila seriál na konci 12. série, sa vracia na televízne obrazovky. Neoblečie si znova biely lekársky plášť, akoby mnohí očakávali.

30.10.2017 07:00
sara ramirez Foto:
Herečka Sara Ramirez sa vracia na obrazovky.
debata

Dáva tak bodku za polemikou, ktorá sa dlhodobo šírila a hovorila o tom, že by sa mohla vrátiť do lekárskej drámy. Nemocnicu vymení za najvyššiu americkú politiku. Pripája sa k dramatickému seriálu Madam Secretary z dielne televízie CBS, ktorá aktuálne vysiela už 4. sériu. Ramirez sa stáva rovno jednou z hlavných postáv a prvýkrát sa objaví v epizóde vysielanej 19. novembra.

Stvárni Kat Sandoval – brilantnú, geniálnu politickú analytičku, ktorá sa pripojí do tímu Elizabeth McCord (Téa Leoni). Bude to jej prvá úloha odvtedy, ako opustila Kliniku Grace.

Vtedajším dôvodom bola jej vyčerpanosť a požiadala tvorcov, aby jej postavu na konci 12. série „upratali“ z deja minimálne na rok. Vtedy sľúbila, že sa do seriálu čoskoro vráti, potrebuje si však oddýchnuť. Tvorcovia jej návrat nepotvrdili ani v aktuálnej 14. sérii a jej nová úloha jej už ani nedovolí sa vrátiť v dohľadnej dobe, aj keby chcela.

O čom Madam Secretary?

Seriál Madam Secretary zachytáva osud Elizabeth McCord (Téa Leoni) ako štátnej tajomníčky zodpovednej za medzinárodnú diplomaciu. Neváha využívať politické nástroje na dosiahnutie cieľov v rámci svojej pôsobnosti a obchádzať protokoly, aby vyriešila celosvetové aj domáce problémy na rovine Bieleho domu i vo vlastnom domove. Kedysi bola geniálnou analytičkou CIA, no z etických dôvodov túto prácu opustila a pôsobila ako vysokoškolská profesorka. Neskôr sa vrátila do verejného života na priamu žiadosť prezidenta, po podozrivej smrti jej predchodcu v úrade. Prezident (Keith Carradine) si cení jej apolitickosť, rozsiahle vedomosti o Strednom Východe, talent na jazyky a schopnosť myslieť inak ako väčšina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Sara Ramirez #Grey´s Anatomy #oseriáloch