Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kde bolo, tam bolo rozdáva happy endy na počkanie. Koho čaká ďalší?

Kde bolo, tam bolo (Once Upon a Time) čaká ďalšia rozprávková rozlúčka. Aktuálna siedma séria je poznamenaná nielen reštartom celého seriálu, ale aj pohľadom na vybrané pôvodné postavy a ich šťastné konce, ktoré dosiahli na konci šiestej série. Tvorcovia doprajú divákom potrebnú nostalgiu za starými časmi a vracajú do deja niektoré postavy z pôvodného príbehu.

27.10.2017 07:00
Once upon a time, kde bolo tam bolo, Foto:
Belle sa dočká svojho šťastného konca. Bude trvať večne?
debata

Už v piatok večer diváci uvidia šťastný koniec pre Belle (Kráska) a Klingáča (Rumplestiltskin). Lenže štvrtá epizóda bude skrývať istý zvrat, keďže Klingáč pokračuje ako hlavná postava v reštartovanom príbehu, takže ich šťastný koniec nebude trvať večne. Pre herečku Emilie de Ravin je to zrejme posledné zbohom pre seriál, s ktorým sa pred dvoma týždňami rozlúčila aj niekdajšia hlavná postava – Emma (Jennifer Morrison).

Televízia ABC zverejnila exkluzívny pohľad na šťastnú Belle a Klingáča, ktorý si spokojne nažívajú aj v spoločnosti ich syna Gideona aj niekoľko rokov v budúcnosti, kde už Belle je postaršou starou dámou. Bude určite zaujímavé sledovať, čo preruší ich pokojný život a Klingáč sa dostane pod vplyv ďalšej kliatby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emilie de Ravin #Once Upon a Time #oseriáloch