Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kto prepojí oba zombie seriály? Prvá špekulácia je zaujímavá

Je to len niekoľko dní, čo tvorcovia The Walking Dead a jeho spin-offu Fear the Walking Dead oznámili, že spoja nespojiteľné. Teda podľa nich sa oba seriály nemali nikdy spojiť, hoci na začiatku hovorili o opaku. Svoj názor zmenili a diváci sú v netrpezlivom očakávaní, ktorý z dvoch seriálov bude ten prepájajúci.

25.10.2017 07:00
debata
Herec Michael Cudlitz zrejme bude tou postavou,... Foto: AMC
abraham, michael cudlitz, walking dead, Herec Michael Cudlitz zrejme bude tou postavou, ktorá prepojí oba zombie seriály.

Všetko naznačuje tomu, že to bude Fear TWD, vzhľadom aj nato, že potrebuje výraznejšie potiahnuť v sledovanosti, čo jeho starší brať absolútne nepotrebuje a druhý dôvod je aj ten, že spin-off stále nedobehol udalosti pôvodného seriálu, čo dáva enormný priestor vrátiť niektorú postavu späť k životu. Po oznámení realizácie crossoveru sa vynorili prvé špekulácie o postave, ktorá prepojí oba seriály.

Herec Michael Cudlitz ich podporil svojim tweetom, čím len podporil teóriu o tom, že postava Abrahama, ktorá bola súčasťou The Walking Dead sa stane tou, ktorá sa objaví vo Fear TWD.

A poodhalí viac z minulosti tejto postavy. Abrahamov život sa skončil mimoriadne tragicky, rukou Negana. Ten mu rozmlátil hlavu so svojou baseballovou pálkou. No jeho minulosť by mohla byť ešte veľmi zaujímavá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Walking Dead #Fear the Walking Dead #THE WALKING DEAD #oseriáloch