Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Roswell možno opäť odtajní mimozemské záhady

Seriál Roswell sa síce „dožil“ iba troch sérií, ale z hlavným protagonistom stihol naštartovať ich kariéry. Pamätáte si ešte Shiri Appleby (UnREAL), Katherine Heigl (Grey’s Anatomy), Jasona Behra, Brendana Ferha (Bones), Nicka Wechslera (Revenge), Emilie de Ravin (Once Upon a Time) či Adama Rodrigueza (CSI: Miami), keď sa predstavili v ich prvých úlohách?

23.10.2017 07:00
debata
Seriál Roswell naštartoval hercom kariéru.... Foto: 20th Century Fox Television
roswell Seriál Roswell naštartoval hercom kariéru. Zľava: Brendan Fehr, Katherine Heigl, Shiri Appleby, Jason Behr.

Príbeh o osudovej láske medzi pozemšťankou a mimozemšťanom si v rokoch 1999 – 2002 získal srdcia miliónov divákov a aj na Slovensku sa dočkal niekoľkých repríz.

Televízia The CW po 15 rokoch pracuje na oživení seriálu, do ktorého sa však pôvodné postavy už nevrátia. V novej verzii zostane zachovaný len pôvodný námet a názov, pracuje na ňom výkonná producentka končiaceho seriálu The Originals a do vysielania by sa mohol dostať na jeseň 2018.

„Nový“ Roswell okrem ďalšej osudovej lásky zabrúsi aj do ťažšej imigračnej témy na hraniciach medzi USA a Mexikom, čomu sa pôvodný seriál vyhol. Zápletka sa zameria na dcéru imigrantov, ktorá sa nedobrovoľne vráti do rodného mesta, Roswellu v Novom Mexiku. Začína žiť svoj život úplne od nuly a spoznáva miestneho policajného dôstojníka, ktorý dobre chráni svoju minulosť a mimozemský pôvod. Čoskoro o ňom zistí pravdu, ale ich láska bude silnejšia.

Mestom však otrasie útok, ktorý rozvíri opäť domnienky o dávnych záhadách, ktoré sú späté s Roswellom. Vláda opäť zaostrí na Roswell zo strachu pred možnou mimozemskou hrozbou a zdá sa, že sa môže dobre ututlaná pravda dostať po rokoch na svetlo sveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roswell #oseriáloch