Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svojho princa už našla. Strácajú Kravaťáci Meghan Markle kvôli Harrymu?

Pre televíziu USA Network je seriál Suits (Kravaťáci) už sedem rokov jeden z najsledovanejších seriálov, ktorý pravidelne sleduje niekoľko miliónov divákov.

19.10.2017 07:00
meghan markle, princ harry, Foto: ,
Herečkin vzťah je zrejme dôvodom, prečo opúšťa seriál, ktorý z nej spravil hviezdu.
debata

Aktuálne sa vysiela siedma séria, ktorá už trpí odchodom jednej z hlavných postáv. Gina Torres sa však do právnického prostredia čoskoro vráti, pretože finále aktuálnej série bude pre znamenať štart jej nového spin-off seriálu.

Seriál sa však otriasa naďalej v základoch. Herečka Meghan Markle (Rachel) prezradila viac ako chcela o ďalších plánoch so seriálom a možným dejom. Hoci je to zatiaľ neoficiálne, Markle avizovala svoj odchod zo seriálu po aktuálnej siedmej série.

Nakrúcanie dokončí v priebehu niekoľkých týždňov a údajne oznámila tvorcom, že s ňou už naďalej nemajú rátať v 8. sérii. Tú však televízia ešte oficiálne nepotvrdila, čo je v podstate len formalita. Pre každú televíziu je vždy nepríjemná situácia, ak sa prezradia plány o vysielaní v predstihu. Kravaťáci sú stále hit a ich koniec nie je na programe dňa.

S jej odchodom scenáristi zrejme nerátali, keď ho oznámila tesne pred samotným finále a teraz sa narýchlo musí prispôsobiť dej, ak sa to ešte bude dať. Odchod Rachel je bezpochyby veľkou stratou pre seriál, keďže skalní diváci očakávali, že s Mikeom nájdu svoj happy end. Rozlúčka so seriálom bezpochyby súvisí s jej súkromným životom.

Markle totiž chodí s princom Harrym a celý svet napäto očakáva ich zásnuby, ktoré sú údajne už na spadnutie. Nové postavenie Markle si protirečí s jej hereckou kariérou, ktorej sa bude musieť vzdať, ak sa stane ženou korunného princa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #Suits #Kravaťáci