Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Legends of Tomorrow nečakane strácajú kľúčového hrdinu

Tretia séria sci-fi seriálu Legends of Tomorrow sa začala len minulý týždeň, no divákom hneď na začiatku nepríjemne zaskočila informácia o odchode jednej z hlavných postáv.

18.10.2017 07:00
Victor Garber, legends of tomorrow, Foto:
Herec Victor Garber dá čoskoro zbohom svojej úlohe profesora Steina.
debata

Herec Victor Garber (Profesor Stein) ohlásil ukončenie účinkovania počas aktuálnej série. Útechou pre divákov, ale aj tvorcov je fakt, že neodíde zo seriálu hneď a všetci majú čas sa na jeho vytratenie dostatočne pripraviť.

Stein sa po prvýkrát objavil ešte v seriáli The Flash, z ktorého prešiel do Legiend, kde dostal ešte viac priestoru a vystupoval v ňom od úplného začiatku. Je veľmi dôležitou postavou, keďže je druhou polovicou superhrdinu Firestorma. Tu vzniká veľký problém pre tvorcov, ktorí sa musia vysporiadať s jeho absenciou a vymyslieť spôsob, ako Firestorma „upraviť“. Garber je stále uvedený ako jedna z hlavných postáv a jeho posledná epizóda sa očakáva až v druhej polovici série.

Prečo odchádza? Victor Garber okrem veľkého hereckého talentu je aj výborný spevák, čo predviedol v špeciálnej muzikálovej epizóde. Prijal ponuku vrátiť sa do muzikálu Hello Dolly, ktorý bude mať obnovenú premiéru v New Yorku a bude sa hrať niekoľkokrát týždenne. To vylučuje jeho pravidelné účinkovanie v seriáli, ktorý sa nakrúca v kanadskom Vancouveri.

Neočakáva sa, že by sa dočkal tragického konca v seriáli. Práve naopak. Už prvá epizóda novej série naznačila dôvod Steinovho odchodu. Dozvedel sa, že jeho dcéra je tehotná a on bude čoskoro starým otcom. Po prvýkrát by mohol dať prednosť rodine pred prácou a poslaním hrdinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Legends of Tomorrow #Victor Garber