Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovensko dostane seriálovú televíziu

Spoločnosť Viasat World 12. októbra avizovala vznik novej televízie zameranej výhradne na seriálovú tvorbu.

17.10.2017 07:00
debata

Nová stanica Epic Drama odštartuje 14. decembra nielen na Slovensku, ale aj v Bulharsku, Bosne a Hercegovine, Chorvátsku, Česku, Estónsku, Grécku, Maďarsku, Lotyšsku, Litve, Macedónsku, Čiernej Hore, Poľsku, Rumunsku, Srbsku, Slovinsku, Turecku a na Ukrajine. Rozšírenie do ďalších krajín je plánované v roku 2018.

Fanúšikovia seriálovej tvorby sa môžu tešiť na seriály zo širokej palety žánrov, vrátane detektívnych, klasických literárnych, politických, historických, vojenských, akčných, dobrodružných, historicky podložených i fantastických príbehov. Programová skladba čerpá z ponuky najlepších a najpopulárnejších súčasných titulov z rôznych kútov sveta, vrátane britskej, americkej, španielskej, francúzskej, talianskej, austrálskej a kanadskej produkcie, uvádza sa v oficiálnom stanovisku.

Epic Drama prináša silné a emotívne príbehy o hrdinstve, vášni a zrade, láske a strate. Väčšina všetkých programov zaradených do programu v hlavnom vysielacím čase nie je staršia ako tri roky a 70% z nich bude vysielať Viasat v jednotlivých krajinách exkluzívne. Diváci sa môžu tešiť na najväčšie a najnovšie súčasné seriály 24 hodín denne, sedem dní v týždni.

Nová televízia zaplní medzeru v ponuke, ktorú odhalil prieskum trhu a poukazuje na schopnosť spoločnosti Viasat World pružne reagovať na požiadavky a potreby divákov a partnerov, okrem ambície rozšíriť svoj dosah a publikum. Epic Drama stavia na skúsenosti spoločnosti Viasat s vysielaním dramatickej tvorby a úspechu svojho vysielacieho bloku na kanále Viasat History.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Epic Drama #Viasat World