Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vraj nespojiteľné sa spojí. Zombie seriály čaká veľké prepojenie

Fanúšikovia jásajú. The Walking Dead a jeho spin-off Fear the Walking Dead čaká veľká crossover epizóda, na ktorú všetci od začiatku druhého zombie seriálu čakali. A to pôvodne nebolo vôbec v pláne, teda bolo aj nebolo.

16.10.2017 07:00
zombie, fear the walking dead, Foto:
Rok 2018 bude divákov zombie seriálov veľmi zaujímavý. Dočkajú sa prepojenia oboch seriálov.
debata

Tvorcovia TWD seriálov spočiatku avizovali, že by boli radi, keby sa jedného dňa oba seriály prepojili, neskôr vo svojich vyjadreniach boli opatrnejší a to z dôvodu, že Fear sa odohráva v inom časovom úseku. Predchádza udalostiam, ktoré sa v pôvodnom seriáli stali. A to bolo základný kameň úrazu, ktorý negoval akýkoľvek crossover.

Diváci sa však nevzdávali a tvorcov bombardovali so svojou požiadavkou a tí im nakoniec v roku 2018 vyhovejú. Na Comic-Cone v New Yorku to potvrdil Robert Kirkman – autor komiksovej predlohy. Podelil sa aj o podrobnosti prepojenia. Kto si však myslí, že crossoverová epizóda bude v znamení stretnutia dvoch skupín preživších, zrejme zostane sklamaný. Oba seriály len jedna postava. Ktorá? To podlieha embargu.

Zostáva len polemizovať, kto by to mohol byť. Sú len dve alternatívy. Buď to bude niektorá postava z The Walking Dead, ktorá sa objaví vo Fear the Walking Dead. Potom diváci uvidia dosiaľ nevidený vývoj danej pred udalosťami z pôvodného seriálu. Druhá možnosť je tá, že niektorá z postáv z Fear the Walking Dead sa objaví v The Walking Dead. To bude znamenať, že daná postava prežila všetky udalosti vo Fear a diváci vlastne uvidia jej budúcnosť. Obe alternatívy sú rovnako atraktívne pre skalného diváka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba