Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nakrúcanie konca Hry o tróny sa začína. Pozrite si príchod hlavných hviezd

Prípravy na záver Game of Thrones (Hra o tróny) idú presne podľa plánu. Tvorcovia avizovali, že samotné nakrúcanie so všetkými hercami - ktorí sa dožili 8.série - sa začne počas októbra. A tak sa aj deje!

15.10.2017 07:00
debata (2)

V septembri však už prebiehali intenzívne prípravy kulís a lokácií, kde sa príbehy budú odohrávať. Fanúšikovia netrpezlivo čakali na príchod hlavných postáv, ktoré sa zišli v írskom Belfaste, kde sa nachádzajú štúdia, v ktorých sa nakrúcajú interiérové scény, ale aj mnohé scény zo Severu.

Okrem toho, že na dej poslednej série je uvalené informačné embargo, samotné miesta nakrúcania sú prísne strážené, tak aj herci údajne dostali inštrukcie, aby nevyhoveli požiadavkám fanúšikov a nerobili si s nimi selfie, keďže sa budú častejšie pohybovať v uliciach viacerých krajín sveta. Okrem Írska sa bude nakrúcať aj na Islande, či na Pyrenejskom polostrove.

Prísne bezpečnostné opatrenia však nezabránili pozorným fanúšikom, aby zachytili takmer všetky herecké hviezdy v uliciach Belfastu, čo dokazuje len to, čo samotné nakrúcanie sa rozbehne naplno v priebehu niekoľkých dní.

Tvorcovia budú mať plné ruky práce preniesť monumentálny záver ságy na televízne obrazovky, nakrúcať by sa malo až do leta budúceho roka. Bude to teda najdlhšie nakrúcanie spomedzi všetkých sérií. Televízia HBO stále mlčí o dátume premiéry.

Siedma séria sa končila veľkým cliffhangerom, keď Nočný kráľ na chrbte draka Viseriona zničil ľadovú stenu a otvoril tak cestu Armáde mŕtvych vstúpiť do Západozeme. Veľká vojna sa začína, zima prišla.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Emilia Clarke #Hra o tróny #Maisie Williams #Sophie Turner #Kit Harrington #Game of Thrones #oseriáloch