Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká rozlúčka v Kde bolo, tam bolo. Aká bude labutia pieseň pre Emmu?

Už v piatok večer odvysiela televízia ABC dlhoočakávanú epizódu, ktorá bude labuťou piesňou pre niekdajšiu hlavnú hviezdu Jennifer Morrison, ktorá počas predchádzajúcich šiestich sérií hrala spasiteľku Emmu Swan.

13.10.2017 07:00
once upon a time, kde bolo tam bolo Foto:
Aká bude rozlúčka Emmy?
debata

Herečka po prekvapujúcom odmietnutí novej zmluvy, ktorá by jej otvorila cestu k účinkovaniu v siedmej, reštartovanej sérii zvolila radšej odchod. Z úcty k fanúšikom sa rozhodla sa vrátiť do jednej epizódy, ktorá by jej príbeh uzavrela.

A tak sa aj stane. Piatková, druhá epizóda s názvom A Pirate's Life dá bodku za jej účinkovaním a diváci by sa mali dočkať dostatočného konca pre túto postavu. Alebo sa dočkajú šokujúceho prekvapenia? Siedma séria, ktorá spravila hrubú čiaru za pôvodnými postavami a pôvodným príbehom sa dejovo posunula o niekoľko rokov dopredu a uvrhla nové postavy pod kliatbu, ktorú musí už dospelý Henry zlomiť. Do deja vstúpi prekvapujúcou cestou Emma, ktorá príde na pomoc synovi, rovnako ako jeho nevlastný otec Hook.

Veľkou neznámou zostáva rozuzlenie dilemy, ktorú museli tvorcovia vyriešiť. Ako dôveryhodne vysvetliť neprítomnosť Emmy a naopak plnohodnotné účinkovanie Hooka? Na konci šiestej série našli svoj šťastný koniec, ale aj začiatok, keď sa vzali. Ako bude ich príbeh pokračovať? Rozídu sa? Bude Emma nezvestná? Alebo dokonca zomrie? Tá tretia možnosť sa zdá byť najmenej pravdepodobná.

Tvorcovia a herci zhodne tvrdia, že uzavretie jej príbehu bude epické, láskyplné a najmä prekvapujúce. Podľa nich bude táto epizóda veľmi dôležitá a zlomová a odštartuje úplne nové dobrodružstvo pre niektorých. Jednou z alternatív je aj to, že Emma by mohla s Hookom čakať dieťa, preto vstúpi do hľadania Popolušky, ktorá je rozprávkovou láskou Henryho.

Preto by chcela ukončiť toto dobrodružstvo a odísť do nášho sveta, kde mali všetci idylický život, za ktorý tak bojovali. Preto sa nedá očakávať srdcervúci rozchod Emmy a Hooka, to by tvorcovia nepovažovali za fér a logické, keďže ich spoločnú mytológiu tak dlho budovali. Emma a Hook sú a budú šťastní až do smrti!

Tak či onak, tvorcovia sú známi svojimi zvratmi v deji a určite využijú poslednú príležitosť, ktorú dostali od Jennifer Morrison, aby sa s Emmou poriadne rozlúčili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Once Upon a Time #jennifer morrison #oseriáloch