Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto prekvapenie nevyšlo. Jedna fotka zrejme odhalila veľký seriálový návrat

Táto jeseň bude pre seriál Grey's Anatomy (Klinika Grace) zlomová. Okrem toho, že lekárska dráma stále láme rekordy sledovanosti čoskoro oslávi veľký míľnik, ktorý sa podaril veľmi malému počtu seriálov.

02.10.2017 07:00
debata

Siedma epizóda aktuálnej 14.série bude jubilejná a bude mať poradové číslo 300. Je to až neuveriteľné, že príbehy lekárov zo Seattlu dokázali zavŕšiť tento rekord s takou ľahkosťou a koniec seriálu je stále v nedohľadne. Špeciálnu úvodnú dvojepizódu si vo štvrtok pozrelo viac ako 8 miliónov divákov a ratingom 2.3.

Preto nie je prekvapením, že televízia ABC tak rýchlo a bez ohlásenia avizovala ďalší spin-off seriálu o hasičoch, ktorý sa dostane do vysielania začiatkom budúceho roka. Ako to už býva zvykom, pri jubilejných epizódach si tvorcovia pripravia pre divákov vždy niečo špeciálne, prekvapujúce.

Okrúhla epizóda má názov Who Dies, Who Lives, Who Tells Your Story a aktuálne sa aj nakrúca a zrejme „nechtiac“ vykĺzlo najväčšie prekvapenie celej epizódy. Už podľa názvu sa dá dedukovať, že príbeh bude aj o spomínaní na zosnulé postavy, alebo tie, ktoré sa počas dlhých štrnástich rokov vysielania postupne vystriedali.

Tvorcom sa zrejme podaril husársky kúsok a zlákali späť niekdajšie dve veľké hviezdy. Je to Kate Walsh a Patrick Dempsey, ktorí si zopakujú svoje úlohy Addison a Dereka. Narozdiel od Dempseyho, ktorí sa so svojou postavou tragicky rozlúčil v 11.sérii, Addison stále žije, no prestala sa objavovať v deji.

Kate Walsh opustila seriál po tretej sérii, keď sa stala hlavnou postavou prvého spin-off seriálu Private Practice, ktorý sa dožil 6. sérií. Následne sa ešte niekoľkokrát objavil aj v Grey's Anatomy, no posledné roky sa vytratila úplne. Vysvetlenie vyšlo najavo len pred niekoľkými týždňami, keď Walsh oznámila, že prekonala ťažkú liečbu nádoru na mozgu.

Herečka na Twitteri zverejnila aj fotku z nakrúcania, z ktorej je viac ako jasné, že obaja herci sú opäť na pľaci. Fanúšikovia dostanú zrejme poriadny darček za ich dlhoročnú priazeň a dočkajú sa postáv, ktoré dlho nevideli. Oficiálne nikto ich návrat nepotvrdil, ani nevyvrátil. Na výsledok si diváci budú musieť počkať ešte niekoľko týždňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Kate Walsh #Patrick Dempsey #Grey´s Anatomy #oseriáloch