Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké stretnutie po rokoch. Bude to upírsky happy end na druhý pokus?

Fanúšikovia ukončených Upírskych denníkov (The Vampire Diaries) a čoskoro ukončeného spin-offu The Originals pred jeho koncom dostanú šancu vidieť to, čo im nebolo doteraz dopriate.

06.10.2017 07:00
debata

Veľké stretnutie nepriznanej a nenaplnenej lásky medzi Caroline (Candice King) a pôvodným upírom Klausom (Joseph Morgan). Tvorcovia tieto dve postavy nechali okolo seba krúžiť ešte v časoch, keď Pôvodní upíri nemali svoj vlastný seriál a boli súčasťou Upírskych denníkov. Dobre fungujúca chémia a nikdy nerozvinutý vzťah dráždili divákov v predstavách, aké by to bolo, keby…

Obaja si neboli ľahostajní a mali k sebe pomerne blízko, no tvorcovia im zámerne prekročiť hranice s výnimkou jubilejnej stej epizódy The Vampire Diaries. Vtedy si dali sľub, že to bolo ich prvé a posledné zblíženie. Klaus vždy akoby dával pozor na Caroline a v závere seriálu jej štedro zafinancoval aj jej školu pre magicky nadané deti, ktorú bude navštevovať aj jeho dcéra Hope. To bude súčasťou pripravovanej 5.série The Originals.

Keď sa po 8.sériách končilo nakrúcanie The Vampire Diaries, tak sa nahlas hovorilo, že tvorcovia budú chcieť väčšie prepojenie medzi upírskymi seriálmi a najhorúcejšou kandidátkou na presun do spin-off bola práve upírka Caroline. Nevylučovalo sa, že by sa mohla stať jednou z hlavných postáv. Tieto správy sa nepotvrdili až do takej miery. Herečka Candice King si však úlohu zopakuje a to dokonca vo viacerých epizódach záverečnej série, ktorá sa práve nakrúca. Čoho dôkazom je aj fotka z pľacu a stretnutia po rokoch.

Diváci sú nadšení a dúfajú, že tentokrát už im tvorcovia doprajú koniec, ktorý si pre nich diváci vysnívali. Obe postavy po mnohých, aj tragických, pokusoch nenašli svoje šťastie, čo len podporuje teórie fanúšikov, že tentokrát im to, na obrazovkách, určite vyjde. Záverečná séria The Originals by sa mala dostať do vysielania na jar 2018, diváci teda musia byť ešte dlho trpezliví.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Upírske denníky #The Vampire Diaries #Candice King #The Originals #Joseph Morgan #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #oseriáloch